Μύηση στα μυστικά της "νέας" Jeep

Oι σύμβουλοι πωλήσεων του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της Jeep στην Ελλάδα πέρασαν από τη θεωρία… στην πράξη

  • -
  • -

Από τη θεωρία στην πράξη πέρασαν οι σύμβουλοι πωλήσεων του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της Jeep στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο διοργανώθηκε από τη FCA Greece και είχε ως στόχο την ενημέρωση των μελών αναφορικά με τις κορυφαίες δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας.

Σε πρώτο στάδιο, οι παριστάμενοι έλαβαν συμμετείχαν σε ένα θεωρητικού τύπου πρόγραμμα, ενώ σε μεταγενέστερο προχώρησαν στην πρακτική εφαρμογή των νεοαποκτηθεισών γνώσεων, μέσω της οδήγησης των μοντέλων στις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές του Attart Off Road Park.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ JEEP COMPASS 1.4T 170 PS 4WD AUTO

Ο Στέφανος Αττάρτ, επικεφαλής των εγκαταστάσεων μαζί με την ομάδα του ανέλαβαν να εξηγήσουν τη σωστή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των μοντέλων της Jeep σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και τον ασφαλή τρόπο οδήγησης σε τέτοιες συνθήκες.

«Ο έξυπνος τρόπος λειτουργίας όλων των επιμέρους συστημάτων επιτρέπει στα μοντέλα της Jeep, με την κατάλληλη καθοδήγηση, να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και ασφαλή σε κάθε επιφάνεια, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι ο σχεδιασμός τους τα προστατεύει ακόμα και από λάθη που πιθανά μπορεί να κάνει ο οδηγός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αττάρτ.

Το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα κρίθηκε απαραίτητο λόγω του μεταβατικού σταδίου που διάγει η Jeep. Σήμερα, τα μοντέλα της μάρκας χωρίς να θυσιάζουν τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους ενσωματώνουν σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας, εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και προηγμένα συστήματα τετρακίνησης τα οποία απαιτούν βαθιά γνώση, αλλά και πρακτική εμπειρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...