6 action κάμερες για να καταγράφεις τις διαδρομές σου

Κάμερες που θα μαγνητοσκοπήσουν την υπέροχή σου διαδρομή… και όχι μόνο!

  • -
  • -

Nilox Evo 4K S+

Φτάσε σε βάθος 45 μέτρων

Η action camera της Nilox έχει τη δυνατότητα να καταγράψει βίντεο σε υψηλή ανάλυση 4Κ και με 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ιδανική για κινηματογραφικά πλάνα. Η γωνία θέασης είναι 170 μοίρες και η ανάλυση της φωτογραφίας είναι 16 ΜΡ. Η Evo 4K S+ μπορεί να συνδεθεί μέσω της ομώνυμης εφαρμογής (για iOS και Android) με χρήση Wi-Fi. H θήκη, εκτός του ότι επιτρέπει να τοποθετηθεί με ειδική βάση πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, είναι και αδιάβροχη. Μπορείς δηλαδή να καταγράφεις βίντεο και να απαθανατίζεις ξεχωριστές στιγμές σε βάθος έως 45 μέτρα, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο μέγιστος χρόνος εγγραφής είναι 2,5 ώρες. Το κόστος του ενδεικτικά είναι 149.90 ευρώ και μπορείς να το βρεις στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα της χώρας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρείς ΕΔΩ.

 

Sony HDR-AS50

Με φακό –κλασικά- από τη ZEISS


Η ανθεκτική action κάμερα της Sony αντέχει στον ήλιο, τη βροχή και φυσικά μέσα στον βυθό. Η πρακτική σχεδίαση της HDR-AS50 σού επιτρέπει να καταγράφεις εύκολα και καθημερινά τα πλάνα σου, ενώ η λειτουργία του SteadyShot κάνει τα βίντεο πιο ομαλά. Μέσω της οθόνης στο πλάι του σώματος, γίνεται γρήγορη επιλογή του προγράμματος που επιθυμεί ο χρήστης, καθώς και να ρυθμίσει τον τρόπο βιντεοσκόπησης. Εξοπλίζεται με τον φακό της ZEISS, τον επεξεργαστή BIONZ X και τον αισθητήρα Exmor R, εξασφαλίζοντας σταθερό βίντεο και καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η ενδεικτική τιμή για την ελληνική αγορά είναι 219 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ.

 

GoPro Hero 7 Black

Σταθερή αξία

Μια από τις πιο αναγνωρισμένες action κάμερες στον χώρο. Η GoPro είναι ουσιαστικά αυτή που «χάραξε» τον δρόμο σε μια ειδική κατηγορία βιντεοκαμερών και πολλές εταιρείες πάτησαν πάνω σε αυτόν. Η Hero 7 είναι το πιο πρόσφατο προϊόν της μάρκας και μπορεί να μαγνητοσκοπήσει με ανάλυση 4Κ και με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ ο ρυθμός φτάνει έως τα 240 καρέ με ανάλυση 1080p για εντυπωσιακά slow motion. Η μεγάλη προσθήκη για τη σειρά 7 Black είναι το Hypersmooth, σύστημα που διορθώνει το οποιοδήποτε κούνημα της κάμερας, χαρίζοντας απίστευτα ομαλές λήψεις. Παράλληλα, μπορεί να αποδώσει δυναμικές λήψεις (HDR) και να ενεργοποιηθεί με φωνητικές εντολές. Η ενδεικτική τιμή για τη χώρα μας είναι 449 ευρώ και μπορείς να την παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

Mi 4K

Με μοναδική ποιότητα ήχου


H action κάμερα της Xiaomi μπορεί να καταγράψει βίντεο με ανάλυση 4Κ έως 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ βγάζει φωτογραφίες με ανάλυση 12 ΜΡ. Διαθέτει αισθητήρα από Sony IMX377 και επεξεργαστή Ambarella A9SΕ, που σε συνδυασμό με τον φακό με μέγιστο διάφραγμα f/2.8 χαρίζει ικανοποιητικές φωτογραφίες. Το κάδρο των 145 μοιρών είναι αρκετά ευρυγώνιο και ο ψηφιακός σταθεροποιητής υπόσχεται ομαλά πλάνα. Η οθόνη των 2,19 ιντσών είναι ευανάγνωστη και εύκολη στον χειρισμό και είναι από τις ελάχιστες action κάμερες που διαθέτει καλή ποιότητα ήχου, χάρη στα δύο μικρόφωνο. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και η αδιάβροχη θήκη, για τις… βουτιές σας. Η ενδεικτική τιμή του στην Ελλάδα είναι 149 ευρώ, ενώ για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

 

Rollei 372 Black

Η προσιτή επιλογή

Η οικονομικότερη κάμερα δράσης που θα σε συνοδεύσει σε μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων και αθλημάτων για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο. Είναι εύχρηστη, στιβαρή και καλά εξοπλισμένη. Ο υψηλής ανάλυσης φακός με ευρυγώνιο 150 μοιρών μπορεί να καταγράψει με μία μόνο φόρτιση έως και 90 λεπτά σε ανάλυση 1080p με 30 fps. Η ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi σε βοηθάει να αναρτήσεις τις φωτογραφίες και τα video κατευθείαν στα social media. Σε συνδυασμό με την αδιάβροχη/προστατευτική θήκη φτάνει το βάθος των 40 μέτρων. Η ενδεικτική τιμή του είναι μόνο 54,99 ευρώ και μπορείς να την παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

DJI Osmo Action

Ήρθε να ταράξει την κατηγορία

Η πρώτη και πιο φρέσκια action κάμερα της εταιρείας DJI παρουσιάστηκε με στόχο να αντιμετωπίσει τη δημοφιλία της GoPro. Διαθέτει φακό 12 ΜΡ και μπορεί να φωτογραφίσει σε JPG και RAW αρχεία, ενώ από πλευράς βίντεο η ανάλυσή της φτάνει τα 4Κ με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Σύμφωνα με τη φίρμα, υπάρχει ένα σύστημα ψύξης για να μη ζεσταίνεται κατά τη λήψη. RockSteady ονομάζει η DJI τον ψηφιακό σταθεροποιητή για πολύ σταθερά πλάνα. Αυτό που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κάμερες δράσης είναι η δεύτερη οθόνη (δίπλα από τον φακό), διευκολύνοντας αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν vlogs και selfies. Η ενδεικτική του τιμή είναι 379 ευρώ και μπορείς να την παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...