Lada για… δραστήριους και σε καλή τιμή

Με μια πολύ προσιτή τιμή έχεις το αυτοκινούμενο που επιθυμείς

  • -
  • -

Μην περιμένετε να το δείτε σε κάποια αντιπροσωπεία της Lada, μιας και το μικρό αυτοκινούμενο που βασίζεται στο μοντέλο Granta το επιμελείται μια ρωσική εταιρεία, Lux-Form. Αυτή είναι η αιτία που το οικονομικό μοντέλο φέρει έναν μεγάλο χώρο, για την κατηγορία του, στην «πλάτη» του.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες, το compact αυτοκινούμενο της Lada έχει στο εσωτερικό του όλα τα αναγκαία για δύο ενήλικες, ώστε να απολαύσουν μια ευχάριστη εξόρμηση. Μόνο ο χώρος έχει μήκος 2,18 μέτρα, πλάτος 1,56 μέτρα και το ύψος φτάνει τα 1,65 μέτρα, ενώ το συνολικό μήκος του οχήματος είναι 5 μέτρα. Από τις φωτογραφίες παρατηρούμε ότι διαθέτει μια μικρή κουζίνα, έναν νεροχύτη, μια ντουλάπα και τουαλέτα με ντουζιέρα.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 66 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 66 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Το καθαρό νερό που μπορεί να αποθηκεύσει είναι 70 λίτρα, το οποίο μπορεί να θερμανθεί, ενώ υπάρχει και επιπλέον 45 λίτρα ντεπόζιτο νερού για άλλες χρήσεις. Η πηγή ενέργειας είναι το προπάνιο, το οποίο έχει συνδεθεί με τις βασικές συσκευές του αυτοκινούμενου.

Αναφορικά με το κόστος, επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν, ωστόσο το Lada Online αναφέρει ότι η μετατροπή αυτή κυμαίνεται από τα 17.500 έως και 27.500 δολάρια (15.650 έως και 24.600 ευρώ). Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του (από την εταιρεία που φροντίζει γι’αυτή τη μετατροπή), αλλά σίγουρα δεν θα αργήσει πολύ, μιας και θα έχει πολλούς ενδιαφερόμενους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...