H Mercedes-Benz γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διαφορετικότητας

Οι εργαζόμενοι της Mercedes-Benz Hellas περιηγήθηκαν σε αθέατες περιοχές του κέντρου και άκουσαν ιστορίες που μπορεί να ήταν δικές τους

  • -
  • -

Η αποδοχή της διαφορετικότητας αποτελεί έναν εκ των βασικών πυλώνων της δημοκρατίας. Γαλουχημένη στις ανθρώπινες αξίες και εμπνευσμένη από τη την Παγκόσμια Ημέρα Διαφορετικότητας (21 Μαϊου), η ομάδα της Mercedes-Benz Hellas, συμμετείχε για 7η χρονιά στους εορτασμούς, περιπλανώμενη στο κέντρο της Αθήνας.  Στόχος της να «αλλάξει οπτική», μέσω της εξερεύνησης του διαφορετικού.

Αναλυτικότερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν στην στις περιηγήσεις «ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», οι οποίες διοργανώνονται από το περιοδικό “Σχεδία”, και είχαν την ευκαιρία να αισθανθούν καθετί «αόρατο» και «κρυμμένο» από τα φώτα της πόλης.

Επιπροσθέτως, οι εργαζόμενοι της Mercedes-Benz Hellas μπόρεσαν να ακούσουν τις ιστορίες των ξεναγών τους, εισπράττοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και κατανοώντας πόσο εύκολα ανατρέπονται τα δεδομένα και όσα θεωρούμε, όλοι μας, αυτονόητα.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ MERCEDES-BENZ C180 AUTO

Η σημασία της αποδοχής και κυρίως του σεβασμού στη διαφορετικότητα είναι θεμελιώδης στους κόλπους ενός πολυπληθούς ομίλου, και δη της Daimler, με πάνω από 298.500 εργαζομένους.

Οι περιηγήσεις «ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» έχουν στόχο να ενεργοποιήσουν τον ίδιο τον άνθρωπο-οδηγό, προσφέροντάς του νέες ευκαιρίες να υποστηρίξει τον εαυτό του, να εκπαιδευτεί και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κοινωνική (επαν)ένταξη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...