Δείτε τον 3ο άνθρωπο στον κόσμο που οδηγεί το Peugeot E-Legend (vid)

Μόνο δύο εργαζόμενοι στην Peugeot είχαν οδηγήσει μέχρι τώρα το εντυπωσιακό πρωτότυπο

  • -
  • -
Αυτό είναι το πρωτότυπο Peugeot E-Legend, που μπορεί να «μεταλλαχτεί» από ένα πλήρως αυτόνομο όχημα σε ένα φυσιολογικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα μόνο δύο υπάλληλοι της Peugeot είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το ξεχωριστό δημιούργημα της γαλλικής φίρμας, αλλά το τρίτο άτομο που είχε την τιμή ήταν η Supercar Blondie.
Η Supercar Blondie είναι μια περσόνα του αυτοκινητιστικού χώρου, η οποία έχει οδηγήσει ίσως όλα τα αυτοκίνητα του πλανήτη.
Στο παραπάνω βίντεο παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσήλωση το τι ακριβώς μπορεί να κάνει το Peugeot E-Legend. Αρχικά, ενδιαφέρον έχουν οι «τάπες» στους τροχούς, που με έναν όμορφο τρόπο ο θυρεός της φίρμας παραμένει σε κάθετη διάταξη. Στο εσωτερικό το τιμόνι αναδύεται μέσα από το ταμπλό (μπάρα ήχου), εφόσον ο χρήστης επιλέξει το πρόγραμμα «boost», που ουσιαστικά αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου ο χρήστης. Σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει την αυτόνομη οδήγηση, το τιμόνι «χάνεται» μέσα στο ταμπλό και το E-Legend μπορεί να κινηθεί μόνο του.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...