Οι Sting & Shaggy στα “αστέρια” με τα Fiat 500 Star και Rockstar (video)

Οι νέες εκδόσεις της σειράς “500” ξεχωρίζουν για το στιλ και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο επινόησε η Fiat προκειμένου να παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις της σειράς “500”, Star και Rockstar.

Η ιταλική μάρκα ταξίδεψε στην όμορφη Βαρκελώνη και προέβη για άλλη μια φορά, στη δοκιμασμένη μεν, ιδιαίτερα επιτυχημένη δε, «συνταγή» εκείνη του δημοφιλούς μουσικού «ντουέτου» Sting & Shaggy.

Στο νέο διαφημιστικό σποτ, με μότο “New Stars Are Born” (Νέα Αστέρια Γεννιούνται) βλέπουμε τους “ambassadors” της Fiat, να γίνονται μάρτυρες της περιήγησης των δύο νέων εκδόσεων στους δρόμους της Καταλονίας. Εντυπωσιασμένος, ο Shaggy από το «κάλος» των μοντέλων, προτείνει στον Sting να πάνε μια βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχουν ξαναπάει. Η απάντηση του Sting είναι όλα τα λεφτά: «Δεν υπάρχει μέρος που να μην έχω πάει Shaggy».

Και όμως, όπως φαίνεται από την κατάληξη του βίντεο υπάρχει: Πρόκειται για τα… αστέρια, στα οποία ταξίδεψαν οι καλλιτέχνες.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ FIAT 500 STAR ΚΑΙ ROCKSTAR ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σημειώνεται δε πως καθ’ όλη τη διάρκεια του εύθυμου σποτ ξεχωριστή νότα δίνει το τραγούδι Just one lifetime, από το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ, 44/876. Οι λάτρεις των Sting & Shaggy μπορούν ν’ απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη μουσική επιτυχία μέσω 6μηνης δωρεάν συνδρομής στο AppleMusic η οποία ενεργοποιείται με την αγορά των νέων εκδόσεων της σειράς 500.

Τέλος, οι εκδόσεις ξεχωρίζουν για τις δυνατότητες συνδεσιμότητας του συστήματος Ucconect με την οθόνη αφής HD των 7'' και τη συμβατότητα λειτουργίας mirror-link  μέσω των Apple CarPlay και Android AutoTM..

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...