Mitsubishi: Τα μοντέλα με τη μικρότερη συχνότητα βλαβών

Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Mitsubishi, στο πλαίσιο του θεσμού "J.D Power Awards"

  • -
  • -

Μια σημαντική διάκριση απέσπασαν τα μοντέλα της Mitsubishi, με τους Γερμανούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να τα αναδεικνύουν στα αυτοκίνητα εκείνα που παρουσιάζουν τη μικρότερη συχνότητα βλαβών.

Η βράβευση της ιαπωνικής μάρκα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού J.D Power Awards 2019, με επίκεντρο μελέτης την αξιοπιστία οχημάτων για τη Γερμανία (2019 Germany Vehicle Dependability Study).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: TO ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑ

Από το 2015, όταν και  η έρευνα “Vehicle Dependability Study” (VDS) ξεκίνησε να διεξάγεται και στη Γερμανία, είναι η δεύτερη φορά που η Mitsubishi κατακτά τη Νο1 θέση, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα του ανθρώπους της φίρμας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη νίκη μας στο θεσμό J.D. Power Awards. Οι υψηλοί δείκτες απόδοσης επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες της Mitsubishi», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors της Γερμανίας, Dr. Kolja Rebstock.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 MIVEC 2WD

Τα αποτελέσματα της φετινή έρευνας ικανοποίησης πελατών, προέκυψαν από τις απαντήσεις περίπου 12.800 οδηγών, τα οχήματα των οποίων ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το διάστημα Νοέμβριος 2015- Ιανουάριος 2018.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...