Πιο αξιόπιστο όχημα στην κατηγορία του το Opel Insignia

Η ναυαρχίδα της μάρκας παρέλαβε το βραβείο J.D. Power για την μεσαία κατηγορία

  • -
  • -
Πιο αξιόπιστο όχημα στην κατηγορία του το Opel Insignia
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε «Πιο Αξιόπιστο Όχημα» της μεσαίας κατηγορίας αναδείχτηκε η ναυαρχίδα της Opel, Ιnsignia, στο πλαίσιο του θεσμού των φετινών βραβείων J.D Power, τα οποία διερευνούν την ικανοποίηση των πελατών από τα οχήματά τους.

Σημαντική διάκριση, επίσης, έλαβε το Insignia Grand Sport και από το γερμανικό περιοδικό “Auto Test”. «Έχρισε» το μοντέλο της Opel για δεύτερη συνεχή χρονιά ως “Auto Test Winner”, το όχημα, δηλαδή, εκείνο με την καλύτερη σχέση τιμής-επιδόσεων στην κατηγορία του. Τιμώμενο, όχημα, ακόμη διετέλεσε και το Insignia Sports Tourer, μιας και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του.ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 1.5 ECOTEC 165 PS

 «Η ποιότητα και η αντοχή είναι σημαντικά κριτήρια για τα αυτοκίνητά μας. Θέσαμε υψηλά πρότυπα στον τομέα αυτό και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι τυγχάνει αναγνώρισης από τους πελάτες μας. Επίσης κάνουμε τις καινοτόμες τεχνολογίες προσιτές στο ευρύ κοινό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά την παραλαβή των βραβείων ο Διευθυντής Ποιότητας της μάρκας, Arnold Pauluch.

Η φετινή έρευνα J.D. Power βασίστηκε σε περισσότερες από 11.000 απαντήσεις που ελήφθησαν μέσω διαδικτύου, από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...