Κάλεσμα της Alfa Romeo στους φίλους της για περιήγηση στη Μακεδονία

Πρόκειται για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εξόρμηση, παρέα με μοναδικά μοντέλα της μάρκας

  • -
  • -

Την ευκαιρία να συστηθεί με κάποια από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα της Alfa Romeo θα έχει το ελληνικό κοινό από τις 5 έως και 12 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Γύρου της Μακεδονίας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από το Registro Italiano Alfa Romeo (RIAR), γνωστό σύλλογο φίλων της Alfa Romeo με διεθνή απήχηση και, φέτος, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επισκεφτούν μέρη όπως η Καστοριά, οι Πρέσπες, το Νυμφαίο, Βεργίνα και το Άγιο Όρος, συνοδεία του αγαπημένου τους μοντέλου Alfa Romeo.

ALFA ROMEO GIULIETTA: 5 ΕΚΔΟΣΕΙΣ = 5 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Η προσεχής καλοκαιρινή εξόρμηση αποτελεί την τρίτη επίσκεψη της RIAR στη χώρα μας, μετά τον Γύρο της Ηπείρου – Κέρκυρας και το Γύρο της Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκαν το 2009 και 2014 αντίστοιχα.

Το Registro Italiano Alfa Romeo, ιδρύθηκε το 1962 και συνιστά έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με σκοπό τη διατήρηση της παράδοσης της μάρκας. Σήμερα, με έδρα το Μιλάνο απαριθμεί περισσότερα από 1.700 μέλη παγκοσμίως.

Η φετινή διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ τα μέλη Συλλόγων Alfa Romeo που θα ήθελαν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ελληνικό Σύνδεσμο του RIAR, κ. Άγγελο Παπούλια (angelospapoulias@gmail.com).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...