ALFA ROMEO GIULIETTA: 5 εκδόσεις = 5 προσωπικότητες

H νέα Giulietta ήρθε πιο δυναμική και ολοκληρωμένη από ποτέ. Απόκτησέ τη με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και τιμές που ξεκινούν από τις 16.990 ευρώ!

  • -
  • -

Πρόσφατα η Alfa Romeo γιόρτασε ένα μοναδικό ορόσημο, ως η μοναδική ομάδα που συμμετείχε τόσο στο 1ο, όσο και στο 1000στό Grand Prix της Formula 1! Οι αγώνες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ιστορία της Μιλανέζικης φίρμας. Άλλωστε, οι Ιταλοί παντρεύουν ιδανικά την τεχνογνωσία που αποκτούν στις πίστες με διαχρονική γοητεία, στα αυτοκίνητα παραγωγής. Όπως για παράδειγμα στην Giulietta, η οποία αναδείχτηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από τους αναγνώστες του AUTO BILD ως το πιο όμορφο μοντέλο της κατηγορίας της.

Τώρα, η Giulietta έρχεται πιο δυναμική και ολοκληρωμένη από ποτέ. Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Alfa Romeo διατηρεί στο ακέραιο όλα τα στοιχεία που το καθιέρωσαν ως την πλέον σπορ πρόταση της κατηγορίας και ενισχύεται με νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει. Ταυτόχρονα, διατίθεται για πρώτη φορά με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και σε ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από τις 16.990 ευρώ.

 

Η νέα Giulietta είναι διαθέσιμη σε πέντε εκδόσεις με ξεχωριστό ταπεραμέντο. Κοινός παρονομαστής είναι το αξεπέραστο ιταλικό στιλ, η τέλεια ισορροπία ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης που εξασφαλίζουν μεταξύ άλλων το χαμηλό βάρος και η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, αλλά και το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού ήδη από τη βασική έκδοση. Στάνταρ είναι το σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist, το σύστημα πολυμέσων, ο κλιματισμός, το σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης D.N.A. και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Η έκδοση Super προσθέτει σε αυτά εντυπωσιακής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16'', διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης και στιλιστικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

 

Η Giulietta Sport δίνει έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα με πιο σφιχτή ανάρτηση, τροχούς 17'', πλευρικά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, σπορ καθίσματα με επένδυση σε συνδυασμό υφάσματος-Alcantara, πεντάλ αλουμινίου και προηγμένο σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect με την οθόνη αφής 6,5’’.

Για όσους έχουν ως σημαία την πολυτέλεια ακόμη και σε ένα σπορ αυτοκίνητο, η Giulietta Executive προσθέτει στον εξοπλισμό της Super το infotainment UConnect με οθόνη αφής 6,5’’, τον εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, τους εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, την αυτόματη λειτουργία καθαριστήρων και φώτων, κ.α. Ο απόλυτα σπορ χαρακτήρας της Giulietta εκφράζεται ιδανικά από την κορυφαία έκδοση Veloce πουσυνδυάζει τα χαρακτηριστικά των Sport και Executive και αντανακλά τη σύνδεση της Alfa Romeo με τους αγώνες, τόσο μέσω της εντυπωσιακής της εμφάνισης, όσο και των δυναμικών της χαρακτηριστικών.

 

Η γκάμα της νέας Giulietta αποτελείται αποκλειστικά από Turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που φροντίζουν για επιδόσεις αλλά και οικονομία καυσίμου. Για τους λάτρεις της αμεσότητας που διακρίνει τα μοτέρ βενζίνης, ο 1.4 ΤΒ αποδίδει 120 ίππους και 215 Nm ροπής, ενώ για τους θιασώτες της ροπής που προσφέρουν οι diesel υπάρχουν ο 1.6 JTDM με 120 ίππους και 320 Nm ροπής και ο 2.0 JTDM που εξοπλίζει αποκλειστικά την έκδοση Veloce, αποδίδει 170 ίππους και 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT.

Η νέα Alfa Romeo Giulietta είναι εδώ, πιο δυναμική, πιο σαγηνευτική και πιο πλήρης από ποτέ. Είναι διαθέσιμη με πλήθος επίκαιρων τεχνολογιών και ανέσεων. Και είναι διαθέσιμη με ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης της FCA Bank (προκαταβολή 35% - μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μήνες) και σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από τις 16.990 ευρώ. Μάθετε περισσότερα στο www.alfaromeo.gr.