Η Alfa Romeo στην αναβίωση του διασημότερου αγώνα όλων των εποχών

Ξεχωριστό χρώμα θα δώσουν τρία ιστορικά μοντέλα που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους

  • -
  • -

Χορηγό της 37ης έκδοσης της αναβίωσης του διασημότερου αγώνα όλων των εποχών, 1000 Miglia, που αφορά τη διαδρομή Μπρέσια-Ρώμη- Μπρέσια, θα αποτελεί η Alfa Romeo, ενώ θα εκπροσωπηθεί και από 44 αυτοκίνητα που ανήκουν στη συλλογή της FCA Heritage.

Ο εν λόγω αριθμός συμμετοχών, αναδεικνύει την ιταλική μάρκα στον κατασκευαστή με την εντονότερη παρουσία στον αγώνα, ενώ σε «ατραξιόν» αναμένεται να αναδειχθούν τρία ιστορικά μοντέλα του Alfa Romeo Historic Museum στο Αρέζε. Πρόκειται για την 6C 1500SS (1928), 1900 SS του 1956 και 1900 Sport Spider (1954).ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ALFA ROMEO GIULIETTA: 5 ΕΚΔΟΣΕΙΣ = 5 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Απαρατήρητες, ωστόσο, δεν θα περάσουν και οι συλλεκτικές εκδόσεις “Alfa Romeo Racing” των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio, ενώ στην αφετηρία του  1000 Miglia, ο Antonio Giovinazzi θα οδηγεί μια Giulia βαμμένη σε ειδικά για την περίσταση χρώματα.

Επιπροσθέτως, οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν πολλές ευκαιρίες να «συστηθούν» με τη μάρκα, καθώς στο πλαίσιο του τεχνικού ελέγχου (από τις 14 Μαΐου) θα μπορούν να οδηγήσουν τη γκάμα των μοντέλων.

Συνεχής θα είναι, τέλος, και η συνεχής ενημέρωση μέσω των www.alfaromeo.com και www.fcaheritage.com


AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...