Τα SUV της Peugeot - Έτοιμα για κάθε αποστολή (vid)

Τα μοντέλα 2008, 3008 και 5008 κινούνται με σοφιστικέ αέρα, οικονομία και ασφάλεια

  • -
  • -

Η υψηλή αρχιτεκτονική, η ευρυχωρία και η ποικιλία τεχνολογιών αιχμής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στα οποία εστίασε η Peugeot προτού λανσάρει την γκάμα των SUV της.

Με όραμα την ισορροπία ανάμεσα στη μετακίνηση στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις και στα κακοτράχαλα χωμάτινα περάσματα, τα μοντέλα Peugeot 2008, 3008 και 5008 σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να είναι εξίσου απολαυστικά και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ SUV ΤΗΣ PEUGEOT ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ 2019

Peugeot 2008 SUV

Στην κατηγορία των μικρών SUV, το Peugeot 2008 κινείται με σοφιστικέ αέρα, με την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 να σταθεροποιούνται σε χαμηλά επίπεδα, χάρη στην γκάμα των κινητήρων BlueHDi και PureTech. Μια ακόμη παράμετρος που επιτρέπει την οικονομική οδήγηση συνιστά και το αυτόματο 6άρι κιβώτιο EAT 6, με τις ιδιαίτερα ομαλές και γρήγορες αλλαγές.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 2008 1.2 PURETECH EAT6

Η ασφάλεια έχει αναδειχθεί σε βασική προτεραιότητα και εξασφαλίζεται χάρη στα προηγμένα συστήματα Active City Brake, ESP, και την υπηρεσία Peugeot Connect SOS & Assistance (αυτόματη έκκληση έκτακτης ανάγκης).

Peugeot 3008 SUV

Με την πρώτη επαφή με το μεσαίο SUV της γαλλικής μάρκας, το βλέμμα μαγνητίζει η κυψελοειδής μάσκα χρωμίου, τα full LED φωτιστικά σώματα, αλλά και η οροφή τύπου Black Diamond.

Στο εσωτερικό δεσπόζει το Peugeot i-Cockpit με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής των 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, τα ενσωματωμένα χειριστήρια στο τιμόνι και η πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης.

Το Peugeot 3008 φέρει το οικονομικό αυτόματο κιβώτιο EAT 8, το οποίο συνδυάζεται με τους κινητήρες 1.2L PureTech 130hp, 1.6 PureTech 180hp, καθώς και με τους κινητήρες 1.5L BlueHDi 130hp και 2.0L BlueHDi 180hp.

Peugeot 5008 SUV

Με ευρυχωρία 7 θέσεων, δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης των καθισμάτων της 3ης σειράς και αναδίπλωση στο επίπεδο του πατώματος, το μεγάλο SUV ενσαρκώνει το όραμα της Peugeot για πρακτικότητα.

Διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο EAT 8 των οχτώ σχέσεων, το οποίο συνδυάζεται με τους βραβευμένους κινητήρες υψηλής απόδοσης όπως ο 3κύλινδρος βενζίνης PureTech και οι νέοι κινητήρες 1.5  BlueHDi.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών του συστήματος head-up, ο οποίος εμφανίζεται πάνω από τη στεφάνη του τιμονιού, μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...