Ποιος αγόρασε τελικά το ακριβότερο νέο αυτοκίνητο στον κόσμο;

Στη λίστα προστέθηκαν δύο από τους μεγαλύτερους σύγχρονους αθλητές

  • -
  • -

Ο Πορτογάλος «σούπερ σταρ» της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες μέρες πριν κατονομάστηκε ως ο άνθρωπος εκείνος που παρήγγειλε το ακριβότερο αυτοκίνητο (19 εκ. ευρώ μετά φόρων) που θα περάσει γραμμή παραγωγής, την Bugatti La Voiture Noire.

Το παραπάνω σενάριο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν ισχύει, όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του CR7. Η διάψευση της είδησης πυροδοτεί έναν νέο κύκλο φημολογίας, στο επίκεντρο της οποίας περνάει ο γνωστός Αμερικανός πυγμάχος Floyd Mayweather.

H αποκάλυψη του… ημιτελούς one-off μοντέλου στο Σαλόνι της Γενεύης, λίγους μήνες νωρίτερα, είχε «σηκώσει»… κύμα εικασιών αναφορικά με το πρόσωπο που χρειάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη βαθύτερα από κάθε άλλο στον κόσμο για αγορά αυτοκινήτου, με πολλούς να υποστηρίζουν πως επρόκειτο για γνωστό στέλεχος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BUGATTI LA VOITURE NOIRE ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η είδηση πως το «Μαύρο Αυτοκίνητο», που όπου βρεθεί προκαλεί δέος, θα κοσμεί το γκαράζ του 34χρονου κατόχου πέντε Champions League, Κριστιάνο Ρονάλντο, έφερε την υπογραφή της γνωστής, ισπανικής εφημερίδας, Marca.

Ενισχυτικά στη διάδοση των φημών, λειτούργησε το "καυτό" παρελθόν που διατηρεί ο Ρονάλντο και η Buggati μιας και αποτελεί κάτοχο δύο Veyron και μιας Chiron. Όσον αφορά το άθροισμα των υπερπολυτελών αυτοκινήτων που κατέχει, αυτά ανέρχονται σε 19, με συνολική αξία κοντά στα 5 εκ. ευρώ.

Μετά, όμως τη διάψευση των σεναρίων, η γνωστοποίηση του μυστηριώδους ιδιοκτήση φαίνεται πως δρομολογείται για το 2021, όταν και θα πραγματοποιηθεί η παράδοσή της.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...