Την λάτρεψαν και οι Άραβες!

Η εντυπωσιακή Bugatti La Voiture Noire ταξίδεψε στο Ντουμπάι

  • -
  • -

Μετά το κύμα ενθουσιασμού που σκόρπισε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η εντυπωσιακή Bugatti La Voiture Noire, το ακριβότερο αυτοκίνητο που θα κατασκευαστεί ποτέ (17 εκ. ευρώ), προσγειώθηκε και στα παράλια του Περσικού Κόλπου, μαγεύοντας το Ντουμπάι.

Η άφιξη του επιβλητικού αυτοκινήτου στο εμιράτο συντονίστηκε από τους ανθρώπους της γαλλικής μάρκας και από τους διοικούντες της Al Habtoor Motors, μιας από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ BUGATTI LA VOITURE NOIRE ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Εκτός από το «Μαύρο Αυτοκίνητο», το οποίο θα περάσει στα χέρια ενός μόνο οδηγού, εγκωμιαστικά σχόλια συνόδευσαν και την πρεμιέρα της Chiron στο Ντουμπάι. Οι Άραβες φίλοι της Bugatti, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να καθίσουν πίσω από το τιμόνι της Chiron, δοκιμάζοντάς την στους δρόμους του εμιράτου.


«Η Μέση Ανατολή ανέκαθεν αποτελούσε μια πολύ σημαντική περιοχή για την Bugatti. Νιώθουμε τυχεροί που έχουμε τόσους πολλούς πελάτες στην περιοχή, οι οποίοι είναι τόσο παθιασμένοι για τη μάρκα», εξήγησε ο Πρόεδρος της Bugatti, Stephan Winkelmann, προτού προσθέσει τα εξής: «Επομένως, ήταν μεγάλη η χαρά μας αφενός να παρουσιάσουμε την “La Voiture Noire”, εδώ, στο Ντουμπάι, από κοινού με τον εταίρο μας All Habtoor Motors Bugatti UAE και αφετέρου να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους πελάτες, καθώς και με τα τοπικά μέσα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...