Τα νέα μοντέλα της Mazda (τιμές)

Η ιαπωνική μάρκα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τη συμφωνία με τον Όμιλο Συγγελίδη

  • -
  • -

Τον Ιούνιο θα αρχίσουν οι πωλήσεις στην ελληνική αγορά των αυτοκινήτων Mazda, παράλληλα με τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης της ιαπωνικής μάρκας στα νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην έκθεση Mazda Auto One στη Γλυφάδα.

Η Mazda έχει μία σύγχρονη γκάμα μοντέλων, με έμφαση τόσο στα οικογενειακά αυτοκίνητα όσο και στα SUV. Ξεχωρίζουν το εντελώς νέο Mazda3, το SUV CX-5, το απολαυστικό roadster ΜΧ-5 καθώς και το CX-30 που έκανε πρεμιέρα πριν λίγους μήνες στη Γενεύη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ MAZDA

Όπως ανακοινώθηκε κατά την επίσημη παρουσίαση της επιστροφής της μάρκας στην ελληνική αγορά, η γκάμα θα περιλαμβάνει το νέο Mazda3 (από περίπου 25.000€), το MX-5 (οι ενδεικτικές τιμές του θα αρχίζουν από τις 25.000€), το σουπερμίνι Mazda2 (με τιμές από περίπου 14.000€), τη ναυαρχίδα Mazda6 (από περίπου 35.000€), καθώς και τα SUV CX-5 (κάτω από τα 28.000€), CX-3, CX-30 (το τελευταίο από φθινόπωρο).

Πατήστε πάνω σε κάθε φωτογραφία για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε αυτοκίνητο και στο τέλος ψηφίστε ποιο θα θέλατε να αποκτήσετε.

Mazda3


Mazda CX-30


Mazda MX-5


Mazda CX-5


Mazda6


 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...