Αποκαλύφθηκε το νέο Mazda 6

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και νέους κινητήρες

  • -
  • -

Το νέο Mazda 6 παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles και σίγουρα πολλοί από τη χώρα μας θα αναπολήσουν τις καλές εποχές που υπήρχε επίσημη αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Το νέο μοντέλο αποτελεί ουσιαστικά μια "δυνατή" ανανέωση της υπάρχουσας γενιάς, όπου συναντάμε τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Mazda. Το νέο 6άρι υιοθέτησε αρκετές πινελιές από το Vision Coupe concept, που παρουσιάστηκε στο Τόκιο με αποτέλεσμα η συνολική εικόνα να είναι άκρως θετική.

Στο εμπρός μέρος έχει αλλάξει εντελώς η μάσκα και φέρει νέους προβολείς LED, ενώ πατάει επάνω σε 17 ή 19 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχει νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η 8 ιντσών οθόνη αφής. Η σχεδίαση του ταμπλό είναι ολοκαίνουργια και στις ακριβές εκδόσεις συναντάμε επένδυση από premium δέρμα. Η Mazda κάνει αναφορά για μεγαλύτερης ακαμψίας πλαίσιο και καλύτερη οδηγική εμπειρία, κάτι που για το τελευταίο βοηθούν τα νέα ελατήρια και οι ρυθμίσεις της ανάρτησης. Ακόμα, οι μηχανικοί της εταιρείας ενίσχυσαν την ηχομόνωση της καμπίνας, ενώ ταυτόχρονα μείωσαν τους κραδασμούς.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενό μας άρθρο, η Mazda εφοδιάζει το ανανεωμένο 6άρι της με τον 4κύλινδρο Skyactiv-G 2.5  βενζίνης, που διατίθεται τόσο σε ατμοσφαιρική όσο και σε «τουρμπίσια» version. Ενδέχεται όμως τα παραπάνω σύνολα να μην προσφέρονται στην Ευρώπη, όπου και θα διατηρηθούν οι 2.0 Skyactiv βενζίνης και 2.2 πετρελαίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...