Το επόμενης γενιάς Hyundai Tucson «θα σε τρελάνει»

Έτσι, υποστηρίζει υψηλόβαθμο στέλεχος του σχεδιαστικού τμήματος της φίρμας

  • -
  • -

Ο αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Hyundai, Sangyup Lee, έχει αναβαθμίσει την εικόνα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ αυτό θα συνεχιστεί και στα επερχόμενα μοντέλα. Μέχρι τώρα είδαμε τα νέα Sonata και Venue, τα οποία ξεχωρίζουν για το –ακόμα πιο – μοντέρνο design, αλλά «ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα». Το επόμενης γενιάς Tucson θα μας «τρελάνει» και μάλιστα δεν θα έχει καμία σχέση εμφανισιακά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της φίρμας. Ωστόσο, ο Lee ανέφερε ότι θα υπάρχει ομοιότητα με όλη την υπόλοιπη γκάμα, αλλά θα πρέπει να το παρατηρήσεις πιο προσεκτικά.

 

(Επάνω) Hyundai Sonata. (Κάτω) Hyundai Venue

Η επίσημη αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου Hyundai Tucson δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά δεν το περιμένουμε άμεσα, μιας και η εταιρεία μόλις ανανέωσε την υπάρχουσα γενιά αναβαθμίζοντας την καμπίνα και τα συστήματα τεχνολογίας.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Lee ξεκίνησε να δουλεύει στη Hyundai από το 2016. Μέχρι τότε ήταν επικεφαλής στο σχεδιαστικό τμήμα της Bentley, ενώ η καριέρα του περιλαμβάνει και ένα σημαντικό πέρασμα από τη General Motors.

*Στην φωτογραφία του άρθρου απεικονίζεται το Hyundai Tucson N Line

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...