Νέο Hyundai Tucson N Line (video)

Το πρώτο SUV που φοράει το «αθλητικό» κουστούμι του τμήματος Ν

  • -
  • -

Σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai αποτελεί το λανσάρισμα των γρήγορων i30 N και i30 Fastback N. Αργότερα, η κορεάτικη φίρμα πρόσφερε στα μοντέλα της τα βελτιωτικά πακέτα Ν Line, ενισχύοντας τη σπορ αισθητική των αυτοκινήτων της.

Σήμερα, η Hyundai αποκάλυψε την έκδοση N Line του Tucson, αποτελώντας το πρώτο SUV της φίρμας που θα δεχτεί τις τροποποιήσεις από το τμήματος με ένα νέο πακέτο αισθητικών αναβαθμίσεων. Κάτω από το καπό δεν θα υπάρχει ο δυνατός 2λιτρος των 250 και 275 ίππων, αλλά μηχανολογικά σύνολα από 136 έως 185 ίππους. Ο 1.6 και ο 2λιτρος CRDi με το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V αυξάνει την απόδοση και μειώνει κατά 11% την κατανάλωση σε σχέση με τον συμβατικό κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα, η ιπποδύναμη φτάνει τα 136 και 185 PS αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, στην γκάμα του Tucson N Line υπάρχει και ο βενζινοκινητήρας 1.6 T-GDi των 177 ίππων. Υπάρχει η επιλογή της τετρακίνητης και προσθιοκίνητης έκδοσης, με χειροκίνητο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 6 και 7 σχέσεων αντίστοιχα.


Η εμφάνιση της σπορ έκδοσης ξεχωρίζει από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, τα νέα γραφικά LED, καθώς και από τις μαύρες ζάντες 19 ιντσών. Στο εσωτερικό συναντάμε τη «σφραγίδα» N, ενώ εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα και επενδύσεις από δέρμα και απαλό ύφασμα.

Το νέο Hyundai Tucson N Line αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις  αρχές του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...