Η πλήρης αποκάλυψη του ηλεκτρικού σπορ sedan Infiniti Qs Inspiration (vid)

Το Infiniti Qs Inspiration παρουσιάστηκε στη Σαγκάη και μας θέτει ενώπιον της ριζοσπαστικής ματιάς της μάρκας

  • -
  • -

Η «φτωχή» εικόνα που μας είχε προσφέρει η Infiniti για το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό σπορ σεντάν Infiniti Qs Inspiration, πλέον αποκτά ολοκληρωμένη μορφή, μέσω της πλήρης αποκάλυψής του στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Μετά, λοιπόν, την παρουσίαση της πρόσοψης του τετρακίνητου αυτοκινήτου, στη δημοσιότητα δόθηκε τόσο το προφίλ και η «ουρά» του, όσο και το εσωτερικό του. Η φουτουριστική και επαναστατική λογική που το διέπει αποτελεί σημείο καμπής του δυναμισμού και της πολυτέλεια. Την σπορ αίσθηση εξασφαλίζουν οι ογκώδεις τροχοί και τα αιχμηρά μπρος και πίσω φώτα, καθώς και οι ευδιάκριτες κάθετες γραμμές που διαμορφώνουν τη σιλουέτα του.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ INFINITI QS INSPIRATION ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Περί πολυτέλειας ο λόγος, για αυτή φροντίζει ο εσωτερικός σχεδιασμός με το ευρύχωρο σαλόνι και τις χρυσές πινελιές που κοσμούν τα καθίσματα και άλλα καίρια σημεία του φουτουριστικού μοντέλου.Υπενθυμίζεται πως το Infiniti Qs Inspiration αποτελεί ενσάρκωση της ριζοσπαστικής ματιάς της φίρμας. Τρανό παράδειγμα η υψηλότερη θέση οδήγησης από εκείνη των υπόλοιπων σπορ σεντάν.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ SUV INFINITI QX INSPIRATION ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το Qs Inspiration, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Infiniti, αποτελεί την “προεπισκόπηση” ενός προσεχούς μοντέλου παραγωγής, αφήνοντας σαφείς “υπαινιγμούς” για τον  “εξηλεκτρισμό” της γκάμας της INFINITI στο μέλλον, τόσο με αμιγώς ηλεκτροκίνητα σύνολα, όσο και με την τεχνολογία e-POWER.

Η αποκάλυψη του Qs Inspiration, συνέπεσε με την ανακοίνωση της κατασκευής του πρώτου από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα νέας γενιάς  της INFINITI, που θα κατασκευαστεί στην Κίνα για την τοπική αγορά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...