Infiniti Qs Inspiration: Ένα φουτουριστικό ηλεκτρικό σπορ σεντάν

Το πρωτότυπο τετρακίνητο σεντάν της Infiniti θα παρουσιαστεί, σε λίγες μέρες, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

  • -
  • -

Στο "μεταίχμιο" της αποκάλυψης του πρωτότυπου ηλεκτρικού SUV Qx Inspiration, και της επερχόμενης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης (16 Απριλίου), η Infinitι μας προϊδεάζει για το έκθεμά της στην κινεζική πόλη, μέσω της δημοσίευσης δύο φωτογραφιών. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό σπορ σεντάν, το οποίο θα φέρει την... κωδική ονομασία Infiniti Qs Inspiration.
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το φουτουριστικό sedan σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα τοπία: Στην εξοχή περικυκλωμένο από δέντρα, καθώς και εντός ενός υπερσύγχρονου κτηρίου, το οποίο, ομολογουμένως, ταυτίζεται περισσότερο με τη φιλοσοφία της πολυτελούς μάρκας της Nisssan.

Ανεξαρτήτως, βέβαια, από το background των φωτογραφιών είναι καταφανές πως το Qs Inspiration ακολουθεί πιστά τη νέα σχεδιαστική λογική της θυγατρικής μάρκας της Nissan και αντλεί έμπνευση από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας. Το ασημί χρώμα κυριαρχεί στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, ενώ δυναμισμό εκπέμπουν τα μικροσκοπικά μεν, αιχμηρά δε μπροστινά φώτα.

Εικόνα για το εσωτερικό δεν προσφέρεται, αλλά οι άνθρωποι της φίρμας αναφέρουν πως στην καμπίνα κυριαρχεί μια μινιμαλιστική και γεωμετρική διάθεση που την καθιστά ευρύχωρη, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται το οδηγοκεντρικό cockpit.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ SUV, QX INSPIRATION ΤΗΣ INFINITI ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η θέση οδήγησης βρίσκεται σε υψηλότερη θέση, ενώ για την τροφοδότηση του Qs Inspiraton φροντίζει ένα ισχυρό ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, με μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερις τροχούς (e-AWD).

Το πρωτότυπο ηλεκτρικό sedan της πολυτελούς μάρκας της Nissan συνεχίζει την παράδοση του προηγμένου sedan Q45 (1989), κάτι που τονίζει και ο πρόεδρος της Infiniti, Christian Meunier: "Η εποχή της ηλεκτροκίνησης μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε τα διαπιστευτήριά μας ως ένα καινοτόμο brand, έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο και συναρπαστικό χώρο της αγοράς".

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...