To Honda GTR150 Supra έφτασε μέχρι την Ινδονησία

Ο Έλληνας αναβάτης διέτρεξε 3.500 χλμ. στους δρόμους

  • -
  • -
Πώς μπορεί ένα “παπί” να φτάσει τόσο μακριά; Ο γνωστός φωτογράφος-δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μητσάκης, πραγματοποιεί ακόμα ένα ξεχωριστό ταξίδι σε δύο τροχούς. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αναβάτης διέτρεξε 3.500 χλμ. στους δρόμους της εξωτικής Ινδονησίας, οδηγώντας το νέο HONDA GTR150 SUPRA
Με αφετηρία την πρωτεύουσα Jakarta (Τζακάρτα) και πεδίο ταξιδιωτικής δράσης τα νησιά Java (Ιάβα), Bali (Μπαλί), Lombok (Λομπόκ) και Sumbawa (Σουμπάουα), ο Κωνσταντίνος Μητσάκης βίωσε στην αναπαυτική σέλα ενός μαύρου GTR150 SUPRA την δίτροχη περιπέτεια δρόμου «INDONESIAN GTRider».
  
Για 15 ημέρες, αρχαίοι ινδουιστικοί ναοί, εξωτικές παραλίες, χωριά κρυμμένα στην τροπική βλάστηση, πρωτόγνωρα ήθη και έθιμα, ανενεργά ηφαίστεια και φιλόξενοι άνθρωποι με αυθόρμητα χαμόγελα καρδιάς «αποκαλύφθηκαν» στην εξερευνητική ματιά του Έλληνα GTRider. 
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μητσάκη, ο δυνατός σε επιδόσεις κινητήρας, το χαμηλό βάρος και η υποδειγματική σταθερότητα του GTR150 SUPRA, τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει στις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες των κυκλοφοριακά κορεσμένων δρόμων της Ινδονησίας.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...