6 βαλίτσες για να... ταξιδέψεις με στιλ

Βρες τη βαλίτσα της αγαπημένης σου μάρκας

  • -
  • -

BMW M trolley

«Τετρακίνητη και δικίνητη» σαν την Μ5

Ψάχνεις μια βαλίτσα για τα ταξίδια σου, που ταυτόχρονα να ταιριάζει με τη BMW M σου ή απλά είσαι φαν του συγκεκριμένου μονογράμματος; Τότε η βαλίτσα αυτή είναι για τα δικά σου γούστα! Όχι μόνο διαθέτει σπορ σχεδιασμό με όμορφες γραμμές, αλλά έχει look από ανθρακόνημα. Αν είσαι γνώστης, τότε σίγουρα ο χρωματισμός αυτός θα σου θυμίζει κάτι! Είναι το μπλε «Marina Bay Blue» της BMW M5. Το κουμπί επάνω στην επεκτεινόμενη πλαστική χειρολαβή είναι το λογότυπο της γερμανικής φίρμας και διαθέτει τέσσερα ροδάκια, τα οποία υπόσχονται εξαιρετική κύλιση. Οι διαστάσεις είναι 68 x 44 x 28 cm, ενώ ο χώρος της φτάνει τα 68 λίτρα. Για παραγγελίες πάτησε ΕΔΩ έναντι 270 ευρώ.

 

Mercedes-Benz Lite Cube Spinner 55

Με την υπογραφή της Samsonite

Μία από τις ιδανικές βαλίτσες που θα έπρεπε να επιλέξεις για την επόμενη εκδρομή σου είναι αυτή της Mercedes-Benz. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, είναι η ελαφρύτερη στην κατηγορία της και προσφέρει μεγάλους εκμεταλλεύσιμους χώρους, παρά τα μόλις 38 λίτρα. Το εσωτερικό της χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα, όπου μπορείς να διαχωρίσει εύκολα τα άπλυτά σου, τα παπούτσια και ό,τι άλλο επιθυμείς. Η ασφάλεια είναι δεδομένη, χάρη στην ειδική κλειδαριά με δυνατότητα επιλογής κωδικού. Η επεκτεινόμενη χειρολαβή και τα τέσσερα ροδάκια εξασφαλίζουν την άνετη μεταφορά. Οι διαστάσεις της είναι 40 x 20 x 55 cm και ζυγίζει 2,2 κιλά. Η τιμή είναι 380 ευρώ και μπορείς να την παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

Audi Trolley case L

Χωράς τα πάντα σε 94 λίτρα

Είσαι από αυτούς που θέλουν να πάρουν μαζί τους όσα περισσότερα μπορούν για ένα μονοήμερο ταξίδι; Η Audi προσφέρει τη συγκεκριμένη βαλίτσα, που φτάνει τα 94 λίτρα και το βάρος του είναι μόνο 3,4 κιλά. Μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία χρησιμοποιείται στο κέλυφος, όπου συναντάμε το λογότυπο της Audi, καθώς και της Samsonite (δημοφιλής εταιρεία κατασκευής βαλιτσών). Ακόμα, το χαμηλό βάρος, το ενισχυμένο περίβλημα και τα «αθόρυβα» ροδάκια είναι σημαντικά προτερήματα για μια βαλίτσα διαστάσεων 75 x 51 x 28 cm. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η αγορά της, πρέπει να καταβάλεις το ποσό των 349 ευρώ. Για να την παραγγείλεις, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη σελίδας της Audi ΕΔΩ.

 

Ferrari Hard-Shell Suitcase

Στέκεται όρθια σε κάθε περίπτωση

Σίγουρα θα ξεχωρίζεις με τη σκληρή βαλίτσα της Ferrari, ειδικά αν επιλέξεις τον κόκκινο χρωματισμό. Διατίθεται και σε άλλες δύο αποχρώσεις: γκρι και μπλε, ωστόσο ότι έχει το όνομα Ferrari, το κόκκινο είναι αυτό που αρμόζει περισσότερο. Το εξωτερικό περίβλημα είναι από μεταλλικό πολυκαρμπονικό υλικό και εξοπλίζεται με 4 διπλά ροδάκια, με αποτέλεσμα –όπως αναφέρει η εταιρεία- η βαλίτσα μπορεί να σταθεί όρθια είτε είναι γεμάτη είτε είναι άδεια. Η εργονομική χειρολαβή είναι από μαλακό υλικό, ενώ το εσωτερικό διαθέτει πρακτικές θήκες με φερμουάρ. Οι διαστάσεις του είναι 76 x 50 x 32 cm και η τιμή του φτάνει τα 360 ευρώ, χωρίς τα έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ferrari ΕΔΩ.

 

Aston Martin Luxury Small Leather Holdall

Ένα super premium σακβουαγιάζ

Η Aston Martin φημίζεται για την υπερ-υψηλή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί στα αυτοκίνητά της. Ωστόσο, η βρετανική φίρμα χρησιμοποιεί premium δέρματα και στα υπόλοιπα προϊόντα που κατασκευάζει όπως είναι η αυτή κομψή τσάντα. Είναι τύπου σακβουαγιάζ και μπορείς να την επιλέξεις ως τον «σύντροφό» σου στην καμπίνα του αεροπλάνου ή ακόμα και στο γυμναστήριο. Διατίθεται μόνο στη διακριτική απόχρωση, αυτή του deep blue, ενώ οι διαστάσεις της είναι 43 x 20 x 22 cm. Η τιμή του φτάνει τα 513 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να καθυστερήσει έως και 5 ημέρες. Για παραγγελίες πάτησε ΕΔΩ.

 

Jaguar Hard case M

Ιαγουάρος… 5 κιλών

Η σχεδίαση της βαλίτσας της Jaguar είναι εμπνευσμένη από την γκάμα των αυτοκινήτων της βρετανικής φίρμας, η οποία φέρει ένα ιδιαίτερο γραφικό μοτίβο. Στο κέντρο της δεσπόζει το λογότυπο της εταιρείας και η κατασκευή αποτελείται από ελαφρύ πολυκαρμπονικό υλικό, σε συνδυασμό με αλουμινένιο σκελετό. Το συνολικό της βάρος είναι 5 κιλά και οι διαστάσεις της είναι 46,5 x 68 x 26 cm. Το εσωτερικό του φτάνει τα 59 λίτρα και φέρει ειδική κλειδαριά για να νιώθεις ασφαλής για το περιεχόμενό της. Το κόστος της αγγίζει τα 313 ευρώ, είναι ετοιμοπαράδοτη και η παραγγελία είναι εφικτή από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jaguar.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...