Η Electra Glide Standard από τη Harley-Davidson

Μοναδικά οφέλη στους υπάρχοντες και νέους πελάτες της φίρμας

  • -
  • -
Εφοδιασμένη με τον κινητήρα Milwaukee-Eight 107, η νέα Electra Glide Standard είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα μοτοσυκλετών της Harley-Davidson. Μία από τους εκπρόσωπους των ταξιδιωτικών Harley-Davidson, εμπνευσμένη από το όνομα Electra Glide, παρέχει την ταξιδιωτική εμπειρία της Grand American Touring, σχολής της Harley-Davidson. Η Electra Glide Standard αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο 2019.
Η Electra Glide Standard διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό, όλες τις νέες τεχνολογίες ελέγχου και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη σειρά Touring της  Harley-Davidson, όπως είναι το ηλεκτρονικό cruise control, τα ρυθμιζόμενα με το χέρι πίσω αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το πιρούνι των 49 χιλ με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα, τα συνδεδεμένα φρένα Reflex της Brembo και το σύστημα ABS. Η απουσία του συστήματος infotainment τονίζει τη λιτή σχεδίαση της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει στον αναβάτη, να επικεντρώνει την προσοχή του στο δρόμο.
Επωφεληθείτε με 1.000 € για αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας Sportster και 500€ για αγορές αξεσουάρ άνω των 2.000€.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...