Λατρεύεις το Surf; Αυτό είναι το αυτοκίνητό σου!

Το πρωτότυπο Nissan Kicks Surf διαθέτει φορητό ντους, ράγες για να μεταφέρεις τη σανίδα σου, καθώς και… αποδυτήρια

  • -
  • -

Χιλιάδες είναι ανά την υφήλιο όσοι αναζητούν μανιωδώς μεγάλα κύματα, προκειμένου να εξασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι, το surf: Η Nissan φροντίζει για αυτούς και παρουσιάζει το πρωτότυπο Kicks Surf, το οποίο είναι βασισμένο στο compact crossover Kicks.

Ποια, είναι όμως τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει το ιδανικό όχημα ενός surfer; Η ιαπωνική φίρμα έχει την απάντηση, μιας και άντλησε την απαραίτητη τεχνογνωσία κατόπιν συζητήσεων μεταξύ των σχεδιαστών του στούντιο σχεδίασης της Nissan στη Λατινική Αμερική και των αδελφών Alejo και Santiago Muniz, πρωταθλητών του extreme sport, που αγωνίζονται για τη Βραζιλία και την Αργεντινή αντίστοιχα.


Έτσι, ανέπτυξε το πρωτότυπο Kicks Surf το οποίο είναι εφοδιασμένο με ράγες αλουμινίου στην οροφή για τη μεταφορά των  ιστιοσανίδων,  ειδικό χώρο αποθήκευσης για τις στολές και τα αξεσουάρ του surfing, “αποδυτήρια” και ένα φορητό ντους.

Όσον αφορά το χρώμα του, κυριαρχεί το γαλάζιο, σε συνδυασμό με τις κίτρινο-πράσινες αποχρώσεις  και τα γραφικά που αντιπροσωπεύουν τα κύματα των ωκεανών, ενώ στο εσωτερικό ευχάριστη νότα προσφέρουν κάποιες μπλε ραφές.


Το Nissan Kicks, το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της μάρκας που λανσαρίστηκε στη Λατινική Αμερική, έχει γίνει ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα της Αμερικανικής ηπείρου. Έχει κατακτήσει το βραβείο "SUV της Χρονιάς 2017" της Παναμερικανικής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου και του "Καλύτερου SUV της Χρονιάς", από το περιοδικό Car and Driver της Βραζιλίας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, του απονεμήθηκε ο τίτλος "Compact CUV of Texas" και "Best Value", στο Texas Truck Rodeo του 2018.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...