Μία Ford Mustang μήκους 34 εκ. και αξίας 160€

1.470 LEGO τουβλάκια συνθέτουν την τελική μορφή του διάσημου pony car

  • -
  • -

Μια Ford Mustang … διαφορετική από τις άλλες βρίσκεται προ των πυλών, κατόπιν συνεργασίας της αμερικανικής μάρκας με τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών κατασκευής LEGO. Ο λόγος για το υπό κλίμακα μοντέλο Mustang του 1967 σε έκδοση Fastback το οποίο θα έχει τη μορφή συναρμολογούμενου κιτ με τουβλάκια. Αυτό θα διατίθεται στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου, αρχικά στο κατάστημα Lego Store στο The Mall Athens και στη συνέχεια σε όλα τα καταστήματα με προϊόντα LEGO, με προτεινόμενη λιανική τιμή 159.99€.

Πρόκειται για το αποτελούμενο από 1.470 εξαρτήματα νέο κιτ της συλλογής LEGO Creator Expert, το οποίο έχει μήκος 34 εκ., πλάτος 14 εκ. και ύψος 10 εκ. και δίνει τη δυνατότητα στους… επίδοξους «δημιουργούς» να βιώσουν τη χαρά της συναρμολόγησής του. Μάλιστα, αυτό θα το πράξουν σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους μία γκάμα από μοναδικά πρόσθετα εξαρτήματα, όπως είναι ο υπερτροφοδότης, η πίσω αεροτομή τύπου ducktail, οι μεγάλες εξατμίσεις, το μπροστινό spoiler και το ρεζερβουάρ nitro. Παράλληλα, συμπεριλαμβάνεται λειτουργικό τιμόνι, αμάξωμα σκούρου μπλε χρώματος με τις περίφημες αγωνιστικές λευκές ρίγες, τυπωμένο σήμα Mustang στη μπροστινή γρίλια, σήματα GT και ζάντες πέντε ακτίνων με μαλακά ελαστικά.   

Η αυθεντική replica υπό κλίμακα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες της να τοποθετήσουν αντικείμενα στο χώρο αποσκευών ή να ανοίξουν το καπό για να αποκαλυφθεί ο «big block» V8 κινητήρας των 6,4 λίτρων μαζί με λεπτομερή εξαρτήματα, όπως η μπαταρία, οι σωληνώσεις και το φίλτρο αέρα.

Ο πίσω άξονας μπορεί να «σηκωθεί» χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα, οι πόρτες ανοίγουν και το πάνελ της οροφής αφαιρείται δίνοντας πρόσβαση στην καμπίνα που ξεχωρίζει για τα κλασικά της καθίσματα, το ραδιόφωνο, το λειτουργικό τιμόνι, καθώς και για τον χαρακτηριστικό μοχλό ταχυτήτων στην κεντρική κονσόλα.

Την εμφάνιση του μυώδους μοντέλου της συλλογής LEGO Creator Expert ολοκληρώνει η γκάμα από διαφορετικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της Lego στην Ελλάδα: market.office.greece@lego.com.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...