Zef Eisenberg: Πηγαίνοντας κόντρα στη λογική

Ο 45χρονος ατρόμητος μοτοσικλετιστής δεν σταματάει να θέτει «τρελούς» στόχους, παρά το αδιανόητο ατύχημά του

  • -
  • -

Έναν νέο μεγαλόπνοο στόχο έθεσε για άλλη μια φορά ο ατρόμητος μοτοσικλετιστής Zef Eisenberg μαζί με την ομάδα του, MADMAX Race Team.

Ο 45χρονος Βρετανός, στις 6-7 Απριλίου, θα επιδιώξει να γίνει ο πρώτος που θα έχει καταφέρει μέσα σε ένα έτος να σημειώσει ρεκόρ ταχύτητας στην άμμο, τόσο με μοτοσυκλέτα όσο και με αυτοκίνητο. Αδιαπραγμάτευτος στόχος του να αγγίζει τα 322 km/h στο τιμόνι μιας ειδικά τροποποιημένης Porsche 911 Turbo S (2015) 1200 ίππων. Η ενδιαφέρουσα –αν μη τι άλλο- προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Pendine Sands, στη Νότια Ουαλία.

Τον Μάιο του 2018, ο Eisenberg έγινε ο πρώτος που ξεπέρασε τα 322 km/h σε άμμο, κάτι το οποίο πέτυχε χάρη στη Suzuki Hayabusa του. Το εν λόγω επίτευγμα έλαβε χώρα μόλις 20 μήνες αφού βγήκε ζωντανός από τη σφοδρότερη σύγκρουση στα χρονικά, μιας και το κοντέρ της μοτοσικλέτας «έγραφε» 370 km/h. Ο ατρόμητος μοτοσικλετιστής πέρασε τρεις μήνες μήνες στο νοσοκομείο και ισάριθμους σε αναπηρικό καροτσάκι, χωρίς, ωστόσο, να πτοείται, επιστρέφοντας στα δράση πιο δυνατός από ποτέ.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...