Ηλεκτροκίνητα Fiat για ενοικίαση

Οικολογική εναλλακτική

  • -
  • -

Η μεγάλη εταιρεία ενοικιάσεων SIXT σε συνεργασία με γερμανικούς οργανισμούς ενέργειας δίνουν την ευκαιρία της οικολογικής μετακίνησης στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τις 5 Μάιου στην πόλη του Έσσεν, ενώ τα ίδια αυτοκίνητα θα είναι σταδιακά διαθέσιμα για ενοικίαση και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας (Μόναχο, Αμβούργο, Δρέσδη, Βερολίνο, Φρανκφούρτη). Επί της ουσίας είναι πρώτη φορά που δίνεται η δυνατότητα, με προσιτό κόστος, στον καθένα να κυκλοφορήσει με ένα ηλεκτροκίνητο όχημα.

Συνολικά δύο μοντέλα της Fiat είναι διαθέσιμα για ενοικίαση. Το μικρό Fiat 500, του οποίου η τιμή είναι από 59 € της ημέρα και το πιο πρακτικό Fiat Fiorino το οποίο ξεκινάει από 79 € της ημέρα. Στην τιμή της ενοικίασης περιλαμβάνεται και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας το οποίο τιμάται 4 λεπτά του ευρώ. Παράλληλα, ο οδηγός έχει στη διάθεση του και ένα σύστημα πλοήγησης που περιλαμβάνει και τα δυνατά σημεία ανεφοδιασμού.

Με τη χρήση μπαταριών ιόντων λιθίου, το Fiat 500, έχει αυτονομία 140 km (Fiorino 100km), με την τελική  του ταχύτητα να είναι 110km/h.  Ο χρόνος μιας πλήρης φόρτισης φτάνει τις τρεις ώρες. Το πρόγραμμα ενοικίασης ηλεκτροκίνητων οχημάτων περιλαμβάνει και την δυνατότητα leasing για το Fiat 500.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...