«Έλαμψαν» τα ηλεκτρικά οχήματα του Δ. Τρικκαίων

Μητσοτάκης – Βέμπερ είδαν από κοντά τα ηλεκτρικά οχήματα του προγράμματος Elviten

  • -
  • -

Ευρωπαϊκής αναγνώρισης τυγχάνουν τους τελευταίους μήνες οι ζωηρές δράσεις του Δήμου Τρικκαίων (Τρικάλων) στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας.

Μέρος των δράσεων του Δήμου αποτελούν και τα ηλεκτρικά οχήματα του προγράμματος Elviten, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι μετέχοντες στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), που διεξήχθη στην Αθήνα.

Ανάμεσα σε αυτούς που είδαν από κοντά την καινοτόμα δράση του Δήμου Τρικκαίων βρισκόταν τόσο ο πρόεδρος της Ν.Δ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μάνφρεντ Βέμπερ.


Το επόμενο διάστημα, τα ηλεκτρικά αυτά οχήματα θα δοκιμαστούν στους δρόμους της πόλης των Τρικάλων, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος και η e-trikala AE. Παράλληλα, θα είναι εφοδιασμένα με ειδικό υλικό καταγραφής, για την άντληση στοιχείων αναφορικά με την ταχύτητα, πιθανή καθυστέρηση, αυτονομία και τον τρόπο κίνησή τους. Τα μισά θα δοθούν σε χρήστες για επαγγελματικούς λόγους (εξυπηρέτηση πελατών, ταχυμεταφορές κ.α.) και τα άλλα μισά σε πολίτες για ολιγόωρη χρήση, βάσει προδιαγραφών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...