Σε δύο χρόνια το σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων

Στο χρονοδιάγραμμα λειτουργίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης

  • -
  • -

Σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα θα τεθεί σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό σύστημα αναλογικών διοδίων, σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη.

Μιλώντας στον Ρ/Φ σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Σπίρτζης, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το ανάδοχο σχήμα που θα προκύψει μέσω του διαγωνισμού για την «Εγκατάσταση Πλήρους Ηλεκτρονικού Συστήματος Αναλογικής Χρέωσης διοδίων τελών, δορυφορικής τεχνολογίας με οπτική αναγνώριση», θα προκύψει προς το τέλος της άνοιξης.

Όπως, παράλληλα, επισήμανε ο Υπουργός, η γνωστοποίηση του σχήματος που θα αναλάβει το έργο, αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για την τέλεση εργασιών. Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, η τοποθέτηση του ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικών διοδίων σ’ όλους τους προβλεπόμενους αυτοκινητοδρόμους της χώρας θα ολοκληρωθεί σε χρονικό ορίζοντα 1,5 έτους, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

«Από τη στιγμή που θα έχουμε ανάδοχο σχήμα, το χρονοδιάγραμμα είναι 18 μηνών για όλη τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει το αναλογικό σύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...