Ινδός αγοράζει Rolls-Royce βάσει του χρώματος του τουρμπανιού του

Στο… φτωχικό γκαράζ του θα βρείτε επίσης μια Veyron, μία 918 Spyder, μια Huracan και μία Ferrari F12 Berlinetta

  • -
  • -

Τον δικό τους “Bill Gates” έχουν βρει οι Βρετανοί στο πρόσωπο του Reuben Singh, ενός 42χρονου δισεκατομμυριούχου με ινδικές ριζές.

O Singh, πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, είναι γνωστός και για την αγάπη που τρέφει στις Rolls-Royce. Το πάθος του αποδεικνύεται από την περίφημη συλλογή του την οποία θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στα social media, μέσω ανάρτησης στο Instagram.


Για ποιο λόγο, ωστόσο αγόρασε έξι φορές το ίδιο μοντέλο και συγκεκριμένα την Cullinan, το πρώτο SUV της Rolls-Royce, με μόνη διαφοροποίηση ν’ αφορά το χρώμα του αμαξώματος; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο Reuben Singh: «Στη ζωή υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε και προκαλούν την απορία των άλλων. Οι άνθρωποι ρωτάνε “γιατί”, “για ποιο λόγο”, “ποιος είναι ο λόγος”. Από τη στιγμή που δεν πληγώνεις, δεν κλέβεις και δεν εξαπατάς κανέναν, μπορείς να χαμογελάς και να κάνεις ό,τι θες. Δεν χρειάζεται να έχεις απαντήσεις για κάθε ερώτηση».

Η αγάπη του Singh για τα Rolls-Royce έχει τις απαρχές της στις πρώτες μέρες του επιχειρηματικού ταξιδιού, όταν και ξεκίνησε να αγοράζει τα πρώτα του «εξωτικά» αυτοκίνητα. Το πέρασμα των χρόνων δεν κατεύνασε τη φλόγα για αυτά, αλλά, αντιθέτως, τη γιγάντωσε. Απόδειξη της «τρέλας» του για τη Rolls-Royce συνιστά το «turban challenge», μια φιλανθρωπική «πρόκληση», στο πλαίσιο της οποίας πρέπει να ταιριάζει για μια ολόκληρη εβδομάδα, το χρώμα ενός αυτοκινήτου με το χρώμα που φέρει το τουρμπάνι του.


Όπως είναι καταφανές, η λατρεία του για τη βρετανική φίρμα είναι ασύγκριτη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το γκαράζ του δεν φιλοξενεί και αυτοκίνητα διαφορετικής μάρκας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι Buggati Veyron, Porsche 918 Spyder, Pagani Huayara, Lamborghini Huracan και Ferrari F12 Berlinetta.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...