Με το… δεξί η SEAT στο 2019

Ο πρώτος μήνας του 2019 αποτελεί τον πιο επιτυχημένο Ιανουάριο στην ιστορία της ισπανικής μάρκας

  • -
  • -

Με το δεξί μπήκε η SEAT στο 2019, με τις πωλήσεις κατά τον μήνα Ιανουάριο να ανέρχονται σε 44.500. Ο συγκεκριμένος αριθμός συνιστά ρεκόρ, με τη φίρμα να καταγράφει τον υψηλότερο όγκο πωλήσεων που πέτυχε ποτέ τον μήνα Ιανουάριο.

Συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2018, η αύξηση των πωλήσεων της SEAT αποτυπώθηκε στο 14,2%, κάτι που γεμίζει με χαμόγελα τους ιθύνοντες της φίρμας, οι οποίοι παρατηρούν να συντελείται το ένα ρεκόρ… μετά το άλλο.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SEAT ARONA 1.5 TSI FR

Υπενθυμίζεται πως κατά το πρoηγούμενο έτος η SEAT πούλησε τα περισσότερα αυτοκίνητα (517.600) στην 68ετή ιστορία της, καταγράφοντας αύξηση 10,5% σε σχέση με το 2017.

Οι χώρες- κλειδιά και η... Cupra

Οι περισσότερες πωλήσεις τον περασμένο Ιανουάριο καταγράφηκαν στην «πατρίδα» της φίρμας, την Ισπανία, και έφτασαν τις 4.400 (+4,3%), ενώ διψήφια αύξηση σημειώθηκε στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία, την Ολλανδία, την Πολωνία και την Πορτογαλία.

Το δυναμικό μπάσιμο στο νέο έτος οφείλεται, βέβαια, και στην εξαιρετική εμπορική πορεία της μάρκας και στις άλλες δύο μη-ευρωπαϊκές χώρες δραστηριοποίησής της. Ο λόγος για την Αλγερία και το Μεξικό όπου σημειώθηκε αύξηση 40,9% και 23,4% αντίστοιχα.

Καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του ρεκόρ έπαιξε, τέλος, και η νέα μάρκα Cupra, καθώς οι πωλήσεις της τριπλασιάστηκαν σε σχέση με τον ίδιο  μήνα του 2017 και έφτασαν τα 1.800 πωληθέντα οχήματα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...