Όμιλος PSA: Αναδείχτηκε Παγκόσμιος Ηγέτης στην Εταιρική Κλιματική Δράση

Οι δράσεις για τον μετριασμό των κλιματικών κινδύνων αποτυπώνουν την περιβαλλοντική ευαισθησία του ομίλου

  • -
  • -

“Παγκόσμιος ηγέτης στην εταιρική κλιματική δράση” χαρακτηρίστηκε ο όμιλος PSA, καταλαμβάνοντας μια θέση στην Λίστα Α του CDP, η οποία απαρτίζεται από εταιρείες που ηγούνται στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του ομίλου PSA αποτυπώνεται στη Λίστα Α του CDP, αφού βρίσκεται εκεί σταθερά από το 2016. Παράλληλα, οι δράσεις του στον περιορισμό των εκπομπών ρύπων, στον μετριασμό των κλιματικών κινδύνων και στην ανάπτυξη της «οικονομίας χαμηλών επιπέδων άνθρακα», βάσει της αποκάλυψης του CDP, το 2018, έχουν αποτελέσει μερικούς από τους λόγους της καθολικής αναγνώρισης του ομίλου.

Αναφορικά με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό CDP (Carbon Disclosure Project), αυτός έχει συσταθεί προκειμένου ν’ αξιολογεί εταιρείες, σχετικά με την κατανόηση του κλιματικού προβλήματος, καθώς και την επίγνωση και τη διαχείριση των περιβαλλοντικών κινδύνων.

 «Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των αυτοκινήτων μας είναι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις μας, αφού κατευθύνει τις τεχνολογικές μας επιλογές σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες είναι ευρέως αναγνωρισμένες για την αποτελεσματικότητά τους στην απομείωση των ρύπων», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PSA, Carlos Tavares.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...