Στο τιμόνι του Audi e-tron οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου (vid)

Το «κυνήγι» του πρωταθλήματος μπορεί να περιμένει για χάρη της δοκιμής του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της γερμανικής φίρμας

  • -
  • -

Από τα γήπεδα… στο τιμόνι βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του γερμανικού ποδοσφαιρικού κολοσσού, Μπάγερν Μονάχου. Παρ’ όλο που οι "Βαυαροί" είναι επικεντρωμένοι στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου στη Bundesliga, Ντόρτμουντ, αυτό δεν τους εμπόδισε να «συστηθούν» με το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Audi, το e-tron, αξιοποιώντας τη χορηγική συνεργασία της ομάδας τους με την μάρκα.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ AUDI E-TRON ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η γνωριμία με το επερχόμενο στην ευρωπαϊκή αγορά μοντέλο περιελάμβανε παρουσία στο αεροδρόμιο του Μονάχου, καθώς και μια σειρά δραστηριοτήτων. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό team των πρωταθλητών Γερμανίας, ωστόσο, φάνηκε ν’ απολαμβάνει περισσότερο τις στιγμές του test – drive.

«Από το 2002 η Audi αποτελεί μεγάλο χορηγό της Μπάγερν. Και τα δύο εμπλεκόμενα μέλη ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παρουσίαση πολλών καινοτομιών και προηγμένης τεχνολογίας. Αυτή η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συστήσουμε το Audi e-tron και τις καινοτόμες τεχνολογίες που φέρει, πριν αυτό λανσαριστεί στην αγορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Thomas Glas, Επικεφαλής του Αθλητικού Μάρκετινγκ της Audi.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...