Το μήνυμα της οικογένειας του Michael Schumacher για τα 50ά του γενέθλια

«Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον βοηθήσουμε»

  • -
  • -

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 συμπληρώνονται 50 έτη από τη γέννηση του Michael Schumacher, του πιο πετυχημένου οδηγού στην ιστορία της Formula 1. Με αφορμή τα γενέθλιά του, η οικογένεια του Michael εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται εμμέσως και στην κατάσταση της υγείας του.

«Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Michael και κρατάμε το ευαίσθητο θέμα της υγείας μακριά από τη δημοσιότητα. Παράλληλα σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα υγειές και χαρούμενο 2019».

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει αβάσιμες φήμες ότι ο Schumacher δεν είναι πλέον κλινήρης και έχει επαφή με την οικογένειά του.

Το ίδρυμα Keep Fighting, το οποίο δημιουργήθηκε μετά το σοβαρό τραυματισμό του Schumacher σε ατύχημα σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου 2013, δημιούργησε ένα εικονικό μουσείο, μέσω της επίσημης εφαρμογής Michael Schumacher App.

Παράλληλα, ανήμερα των 50ών γενεθλίων του Michael Schumacher, στις 3 Ιανουαρίου 2019, θα ανοίξει στο Μουσείο της Ferrari στο Maranello, η έκθεση για τον κορυφαίο πιλότο σε τίτλους στη Formula 1. Το «Michael 50» αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης της ιταλικής ομάδας στον πιο πετυχημένο οδηγό της, καθώς και εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 ετών από τη γέννησή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...