Τα αγωνιστικά Fabia σκοράρουν… στην κυριολεξία! (vid)

Τα δύο πληρώματα της Skoda Fabia R5 έστησαν την μπάλα στα 11 βήματα και με το γκάζι πατημένο επιδόθηκαν σ’ έναν αγώνα… για γερά νεύρα

  • -
  • -

Αμέτρητες είναι οι φορές που η κανονική διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα δεν έχει αναδείξει κάποιον νικητή, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη «ρώσικη ρουλέτα».

Στην… άσπρη βούλα όπως φαίνεται, ωστόσο, δεν στήνονται μόνο ποδοσφαιριστές, μιας και η εν λόγω –ακατάλληλη για καρδιακούς- διαδικασία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε κάθε λάτρη της «στρογγυλής θεάς» ανά την υφήλιο.

Ανάμεσα σ’ αυτούς πρέπει να συμπεριληφθούν και δύο καταξιωμένα πληρώματα των αγωνιστικών Skoda Fabia, τα οποία για τις ανάγκες της εκπομπής “Rally Challenges” της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας, συμμετείχαν σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση διαφορετική από αυτές που είχαμε συνηθίσει.

Kalle Rovanperä και Jonne Halttunen από τη μία και Juuso Nordgren και Tapio Souminen από την άλλη, έστησαν την μπάλα στα… 11 βήματα, και αφού επιβιβάστηκαν στα Skoda Fabia R5, εκτέλεσαν από τρία πέναλτι.

Μάλιστα, προκειμένου να σκοράρουν, τα «αγρίμια» της Skoda επιδόθηκαν σ’ ένα ξέφρενο drifting, παρουσιάζοντας μία διαφορετική εκδοχή του ποδοσφαίρου.

Το θέαμα, αναμφίβολα, κρίνεται εντυπωσιακό, αλλά μόνο ένα πλήρωμα κατάφερε ν’ αποχωρήσει με τη νίκη…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...