Τελικά ποιος από τους δύο έχει προτεραιότητα; (vid)

Θρυαλλίδα της οργής του οδηγού του RAM pick up, η αιφνίδια αλλαγή λωρίδας μιας BMW X4

  • -
  • -

Κατά κύματα καταφτάνουν τις τελευταίες μέρες περιστατικά από τη Βόρεια Αμερική τα οποία συνομολογούν πως η απόκλιση από τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας δεν αποτελούν αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο.

Μετά, λοιπόν, τον ασυνείδητο παραβάτη της ΛΕΑ και τον οδηγό… ντελιβερά , ήταν η σειρά ενός μαύρου RAM pick up και μιας BMW X4 να επιδείξουν ατομιστική συμπεριφορά, αδιαφορώντας για τα παρακείμενα οχήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια αυξημένης κίνησης, το μαύρο SUV ξαφνικά αποφάσισε  ν’ αλλάξει λωρίδα μεταφερόμενο από την κεντρική στην δεξιά και ανάβοντας τελευταία στιγμή το φλας. Η συγκεκριμένη ενέργεια αιφνιδίασε τον οδηγό του ομόχρωμου pick up, μ’ αποτέλεσμα αυτός να φρενάρει απότομα χάνοντας στη συνέχεια την ψυχραιμία του.

Έχοντας καταληφθεί από ένα αίσθημα αδικίας ο τελευταίος έκρινε πως δεν έπρεπε να υπομείνει την αλλαγή λωρίδας από την X4, αλλά να την προσπεράσει. Βέβαια, για να το πετύχει αυτό, δεν χρησιμοποίησε το οδόστρωμα, αλλά σκαρφάλωσε στο πεζοδρόμιο, αγνοώντας πως το πεδίο δράσης των οχημάτων περιορίζεται εντός ασφάλτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...