Άναψαν τα αίματα όταν οδηγός… σέρβιρε πατάτες σε διπλανό όχημα (vid)

Οι δρόμοι βρίθουν από οδηγούς που χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους, αλλά ελάχιστοι επιλέγουν το συγκεκριμένο... δρόμο

  • -
  • -

Αμέτρητες είναι οι φορές που έχουμε συλλάβει τον εαυτό μας εξοργισμένο εξαιτίας της οδικής συμπεριφοράς κάποιων συμπολιτών μας. Βέβαια, γρήγορα κατευνάζουμε την οργή μας, μια και τον ρόλο της επιβολής της τάξης επωμίζεται αποκλειστικά η εκάστοτε αρμόδια αρχή. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για έναν οδηγό στην πολή Κελόουνα του Καναδά, ο οποίος αποφάσισε να πάρει το... νόμο στα χέρια του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός άσπρου Ford F-150, στην προσπάθειά του ν’ απεγκλωβιστεί από τη μεγάλη κίνηση, χρησιμοποίησε την αριστερή λωρίδα προσπερνώντας τα - μέχρι τότε - προπορευόμενα οχήματα. Μεταξύ αυτών και ένα μαύρο RAM pick up, ο οδηγός του οποίου έκρινε σκόπιμο να λειτουργήσει… ως αυτόκλητος τιμωρός.

ΝΕΟ GOCAR.GR ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ

Μερικά μέτρα μακριά, τα δύο οχήματα συναντήθηκαν ξανά, με τον οδηγό του μαύρου να… σερβίρει στον παραβάτη μία μερίδα πατάτες. Η συγκεκριμένη αντίδραση δυναμίτισε περαιτέρω την ατμόσφαιρα, με τον οδηγό του Ford να καταδιώκει το RAM αναγκάζοντας το να σταθμεύσει σ’ένα πάρκινγκ, όπου οι δύο θερμόαιμοι οδηγοί θα έλυναν τις διαφορές τους.

Η κατάληξη του συμβάντος παραμένει άγνωστη, μιας και η κάμερα δεν κατάφερε να την απαθανατίσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...