Η Mercedes-Benz «τρέχει» στον αυθεντικό μαραθώνιο

Με σύνθημα Run More Drive Less

  • -
  • -
Η Mercedes-Benz «τρέχει» στον αυθεντικό μαραθώνιο
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ως επίσημος χορηγός του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας την προσεχή Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η Mercedes-Benz θα βρίσκεται και φέτος δίπλα στους δρομείς. Μέσω του μηνύματος «Run More Drive Less» καλεί όλους να αφήσουν το αυτοκίνητο στο σπίτι και να υιοθετήσουν ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Από τις 6 Νοεμβρίου, οι φίλοι της Mercedes-Benz στο facebook καλούνται να «τρέξουν» στο timeline της σελίδας για να βρουν το «κρυφό» post του τερματισμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και να κερδίσουν running εξοπλισμό για τον μεγάλο αγώνα.

Aπό τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, οι δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θα μπορούν να δηλώσουν στην ομάδα της Mercedes-Benz που θα βρίσκεται στη Marathon Expo, τον χρόνο που έχουν ως στόχο να σπάσουν στον αγώνα των 5, 10 και 42 χλμ.

Στη συνέχεια, στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η Mercedes-Benz θα περιμένει τους δρομείς στο περίπτερο της μετά τον τερματισμό, για να φωτογραφηθούν με την επίσημη χρονομέτρησή τους στο ειδικά διαμορφωμένο booth και να διεκδικήσουν ένα μοναδικό δώρο-εμπειρία από την υπηρεσία StarRent Mercedes-Benz & smart Rentals, ως επιβράβευση για την επίτευξη του στόχου τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...