Τα αντιψυκτικά της Total φροντίζουν το αυτοκίνητό σας

Τα προτείνουν όλοι οι κατασκευαστές στα νέα τους μοντέλα

  • -
  • -

Η TOTAL Ελλάς ΑΕΕ, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρει μία πλούσια γκάμα σε υγρά κυκλωμάτων ψύξης ή όπως συνήθως αποκαλούνται, «αντιψυκτικά».

Τα ψυκτικά κυκλώματα αποτελούν την 1η αιτία βλάβης στα οχήματα, με ποσοστό 22%. Προβλήματα όπως η διάβρωση και η φθορά, που συναντάμε στην καθημερινότητά μας στα κυκλώματα ψύξης, μπορεί να οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή αντιψυκτικού υγρού.


Γιατί είναι χρήσιμα τα υγρά κυκλωμάτων ψύξης;

Εκτός από τον κύριο ρόλο του αντιψυκτικού υγρού, που είναι η ψύξη της μηχανής, η χρησιμότητά του περιλαμβάνει και τα παρακάτω:

Προστασία κατά της πήξης του νερού και εξασφάλιση της εκκίνησης του κινητήρα σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Προστασία κατά του βρασμού του νερού (αποφεύγουμε την υπερθέρμανση και τα συνεχόμενα top-ups)

Προστασία του συστήματος ψύξης από τη διάβρωση

Επιλέξτε αντιψυκτικά TOTAL!

Όλοι οι κατασκευαστές στα τελευταία τους μοντέλα προτείνουν τα αντιψυκτικά υγρά της TOTAL, οργανικής τεχνολογίας, πολύ μακράς διάρκειας.


TOTAL COOLELF AUTO SUPRA -37°C


Έτοιμο προς χρήση για μεγαλύτερη ευκολία, αντιψυκτικό/αντιθερμικό υγρό πολύ μακράς διάρκειας. Περιέχει μονοαιθυλενογλυκόλη υψηλής καθαρότητας και 100% οργανικά πρόσθετα για την άριστη προστασία από το δριμύ ψύχος, εξαιρετική ψύξη του κινητήρα και προστασία από τη διάβρωση. Με εγκρίσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, είναι ιδανική επιλογή για τον επαγγελματικό αγροτικό εξοπλισμό. Είναι κατάλληλο, επίσης και για κράματα αλουμινίου.


TOTAL GLACELF AUTO SUPRA


Συμπυκνωμένο προϊόν για μεγαλύτερη οικονομία, αντιψυκτικό/αντιθερμικό υγρό πολύ μακράς διάρκειας. Περιέχει μονοαιθυλενογλυκόλη υψηλής καθαρότητας και 100% οργανικά πρόσθετα για την άριστη προστασία από το δριμύ ψύχος, εξαιρετική ψύξη του κινητήρα και προστασία από τη διάβρωση. Με εγκρίσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, είναι ιδανική επιλογή για τον επαγγελματικό αγροτικό εξοπλισμό. Είναι κατάλληλο, επίσης και για κράματα αλουμινίου. Πριν τη χρήση, απαιτείται αραίωση με απιονισμένο νερό.

Στο website www.total.gr μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες και τα προϊόντα Total, καθώς επίσης και το LubAdvisor, έναν χρήσιμο οδηγό επιλογής λιπαντικού για όλα τα οχήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...