Βάλτε το κράνος σας και πάρτε μέρος στο Distinguished Gentleman’s Ride 2019

Ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής στο Φλοίσβο

  • -
  • -

Με ιδιαίτερη χαρά η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ θα συνεισφέρει στην υποστήριξη του Movember Foundation, συμμετέχοντας στο Distinguished Gentleman’s Ride 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Έχοντας παρουσία με το brand ELF, σας περιμένουμε στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβου) στο Παλαιό Φάληρο στις 16:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο Ride είναι να φοράτε το κράνος σας! Η διαδρομή έχει σημείο έναρξης και τερματισμού το εμβληματικό στρογγυλό κτίριο στο Φλοίσβο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και τους τρόπους συμμετοχής επισκεφθείτε στο Facebook τη σελίδα DGR 2019 - Athens, Greece

Η ELF, brand της Total, είναι περήφανη που γίνεται επίσημος χορηγός του The Distinguished Gentleman's Ride (The DGR), το οποίο συγκεντρώνει ετησίως πάνω από 125.000 αναβάτες με κλασικές και vintage μοτοσικλέτες, οδηγώντας σε 700 πόλεις σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, το Distinguished Gentleman’s Ride θα συγκεντρώσει και πάλι δωρεές και θα ενημερώσει το κοινό για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών με τελικό στόχο την υποστήριξη του επίσημου φιλανθρωπικού συνεργάτη, Movember Foundation.

Το Distinguished Gentleman’s Ride ιδρύθηκε το 2012 από τον Mark Hawwa στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει συγκεντρώσει πάνω από 18,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα για την υγεία των ανδρών και έχει ως στόχο να συγκεντρώσει ακόμη 7 εκατομμύρια δολάρια το 2019 για το συγκεκριμένο σκοπό.

Όλοι οι τύποι κλασικών και vintage μοτοσικλετών μπορούν να συμμετέχουν στο Distinguished Gentleman’s Ride 2019, συμπεριλαμβανομένων των Café Racer, Brat Styled, Chopper, Scrambler και Classic Scooter. Για τους αναβάτες, ο ενδυματολογικός κώδικας είναι «όμορφος και κομψός».

Με τη δέσμευση για κάλυψη των αναγκών όλων των μοτοσικλετιστών, η ELF είναι ένα εικονικό brand με θρυλική ιστορία και ξεχωρίζει για το πάθος και τα συναισθήματα που προσφέρει στην καθημερινή ζωή των οδηγών. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία, η ELF παρουσιάζει μια αποκλειστική σειρά λιπαντικών ειδικά σχεδιασμένη για μοτοσυκλέτες και σκούτερ: ELF MOTO.

Με μια απαράμιλλη κληρονομιά, τα λιπαντικά ELF μοιράζονται το πάθος σας για τις μοτοσικλέτες και προσφέρουν σε κάθε αναβάτη εμπιστοσύνη και βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης στο δρόμο.

«Με τη νέα μας γκάμα λιπαντικών ELF, υποστηρίζουμε όλα όσα προάγουν τις αξίες μας και την ποιότητα των προϊόντων μας», δήλωσε ο Mathieu Soulas, Vice President, Lubricants. «Το Distinguished Gentleman’s Ride είναι ένα υψηλού προφίλ γεγονός που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες αφοσιωμένους αναβάτες. Για εμάς, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πελάτες μας μέσα από ένα γεγονός που γιορτάζει τον ενθουσιασμό για οδήγηση και την αγάπη για τις μοτοσικλέτες».

 «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και περήφανοι που ένα εμπορικό σήμα όπως η ELF θα είναι συνεργάτης μας στο The Distinguished Gentleman’s Ride 2019», σχολίασε ο Mark Hawwa, ιδρυτής του DGR. «Το Ride μας, το οποίο πρόκειται να προσελκύσει φέτος 125.000 συμμετέχοντες σε 700 πόλεις παγκοσμίως, δεν είναι μόνο μια μέρα για να γιορτάσουμε την ελευθερία και τη διασκέδαση. Αποτελεί επίσης μια βαθιά δέσμευση για την υποστήριξη των ανθρώπων. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην ELF που βρίσκεται στο πλευρό μας στο μοναδικό αυτό γεγονός, το οποίο πέτυχε απίστευτο επίπεδο συμμετοχής σε μόλις επτά χρόνια ».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...