Ένα Dacia Duster που μεταμορφώθηκε σε… pickup

To Duster του... επαγγελματία

  • -
  • -
Το Dacia Duster είναι ένα «πολυεργαλείο» με αξιόπιστη «καρδιά» και προσιτή τιμή, ενώ αποτελεί το «δυνατό» χαρτί της γκάμας της φίρμας. Αφού έχει σημειώσει ένα σημαντικό μερίδιο πωλήσεων κυρίως στην Ευρώπη, μια ομάδα μηχανικών έχει σκοπό να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και για την ξεχωριστή pickup εκδοχή του Duster. 


Παρόλο την ευχάριστη έκπληξη του κοινού, η επαγγελματική version του μοντέλου θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες και θα πωληθούν όλες σε μεγάλες εταιρείες της Ρουμανίας. Η ομάδα των μηχανικών που ονομάζονται Romtiringia είναι υπεύθυνη και για την κατασκευή της πρώτης γενιάς Duster σε μορφή pickup. 


Το «αγροτικό» μοντέλο αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων στο Ανόβερο. Βασίζεται στη δεύτερη γενιά του Duster και κρατάει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του συμβατικού αυτοκινήτου. Η ειδοποιός διαφορά είναι εμφανέστατη και βρίσκεται στο πίσω μέρος, όπου συναντάμε τον μεγάλο χώρο της καρότσας. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο οικονομικός 1.5 dCi turbodiesel 110 ίππων και 260 Nm ροπής.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...