Ένα Nissan Juke για τα… βουνά

To compact crossover σε πιο... αγριεμένη μορφή

  • -
  • -

Μπορεί το Nissan Juke να εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης, ωστόσο δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα off-road αγρίμι. Κάτι τέτοιο όμως έρχεται για να αλλάξει η Autobot Autoworks, η οποία μεταμόρφωσε το compact crossover σε ένα σκληροπυρηνικό τετρακίνητο μοντέλο, ικανό να υπερνικήσει όποιο εμπόδιο σταθεί στο διάβα του.

Το βελτιωμένο Nissan Juke φέρει τεράστιους τροχούς με ελαστικά all-terrain, μεγάλα μαύρα τόξα και πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, καθώς και έναν προφυλακτήρα με φώτα ημέρας τοποθετημένα οριζόντια στον αεραγωγό. Στην οροφή υπάρχει μπάρα, όπου πάνω της υπάρχουν έξι φώτα, για να κάνουν τη νύχτα… μέρα! Το «Project Lady Bug», όπως το έχει ονομάσει η εταιρεία, βρίσκεται ψηλότερα από τα απλά Juke και αξίζει να αναφερθεί ότι το κόκκινο ματ του αμαξώματος είναι ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες (wraps).

Από τη μία έχουμε αρκετούς βελτιωτές που συνεχίζουν να προσφέρουν ειδικά πακέτα για το Juke, ενώ από την άλλη έχουμε τη Nissan που ετοιμάζει ήδη τη δεύτερη γενιά Juke.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...