Αποσύρετε τώρα το παλιό σας αυτοκίνητο!

Στις εκθέσεις Peugeot μπορείτε να αποσύρετε ή να αντάλλαξε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα καινούργιο της γαλλικής μάρκας

  • -
  • -

Το μέτρο της απόσυρσης από την Peugeot συνεχίζεται και το Δεκέμβριο. Η εμπορική πολιτική της γαλλικής μάρκας προσφέρει μοναδικά οφέλη σε όλους! Έτσι, ο καθένας μπορεί να αποσύρει ή να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του – όσο παλιό κι αν είναι – με ένα ολοκαίνουριο μοντέλο της Peugeot.


Με το στόλο των επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα να είναι ένας από τους γηραιότερους στην Ευρώπη (ο μέσος όρος ηλικίας ξεπερνά τα 13 έτη), η απόσυρση του παλιού αυτοκινήτου και η αντικατάστασή του με ένα νέο έχει πολλαπλά οφέλη: τόσο για το περιβάλλον (μειωμένοι ρύποι) όσο και για τον ιδιοκτήτη του (χαμηλότερη κατανάλωση, υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια, χαμηλά πάγια έξοδα). 

Το πρόγραμμα της Peugeot προσφέρει εκπτώσεις απόσυρσης και οφέλη ανταλλαγής, όποια και αν είναι η κατάσταση του παλιού αυτοκινήτου, ακόμη και αν πρόκειται για όχημα με χαμηλή ή και μηδενική αξία.

Ειδικά για τα τελευταία, η Peugeot αναλαμβάνει να ολοκληρώσει για λογαριασμό του πελάτη:

- τη διαδικασία της Απόσυρσης,

- την οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου

- και τη μεταφορά του οχήματος στα πιστοποιημένα Κέντρα Ανακύκλωσης.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες απαλλάσσονται από κάθε ταλαιπωρία.

Εκμεταλλευτείτε το Πρόγραμμα Απόσυρσης για να αποκτήσετε ένα από τα καινούργια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της μάρκας. Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα!

Μάθετε περισσότερα στο επίσημο δίκτυο της Peugeot 

Γνωρίστε τη γκάμα των καινούργιων μοντέλων της Peugeot.

PEUGEOT 108 


Το αυτοκίνητο που επαναπροσδιόρισε τις στιλάτες αστικές μετακινήσεις είναι διαθέσιμο σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις και με πλήρως ανοιγόμενη οροφή.

PEUGEOT 208


Το δημοφιλές σουπερμίνι προσφέρεται σε πλήρη γκάμα αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και diesel, έως την κορυφαία έκδοση GTi.

PEUGEOT 301


Το οικογενειακό sedan δίνει μεγάλη βαρύτητα στην πρακτικότητα, προσφέροντας έναν τεράστιο χώρο αποσκευών 506 λίτρων.

PEUGEOT 308


Το compact οικογενειακό προσφέρει πληθώρα επιλογών: 5θυρο ή SW, GT ή GTi. Όλες με το design, την τεχνολογία και την οδηγική εμπειρία που έχουν κάνει διάσημο το 308!

PEUGEOT 2008


Η περιπέτεια είναι πιο προσιτή από ποτέ με το 2008, ένα compact SUV με μεγάλα προτερήματα.

PEUGEOT 3008


Design που έθεσε νέα στάνταρ, κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, ισχυροί και ταυτόχρονα οικονομικοί κινητήρες σε ένα premium SUV.

PEUGEOT 5008


Η πολυτέλεια και οι χώροι για έως 7 επιβάτες συνδυάζονται στην περίπτωση του 5008 με τη δυνατότητα κίνησης σε κάθε έδαφος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...