Έφθασαν στην Ευρώπη τα πρώτα νέα υβριδικά Outlander

Η έκδοση PHEV του μεγάλου τετρακίνητου SUV της Mitsubishi

  • -
  • -

Στο λιμάνι του Μπρίστολ έδεσε το πρώτο καράβι που μετέφερε περίπου 400 Mitsubishi Outlander PHEV στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί οι πωλήσεις του υβριδικού SUV είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν την 1η Αυγούστου. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν άλλα 2.000 αυτοκίνητα.

Το νέο Outlander PHEV χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Τον γνωστό 2λιτρο κινητήρα κύκλου Otto αντικαθιστά ένας νέος 2.4 λίτρων κύκλου Atkinson, ο οποίος προσφέρει υψηλότερη ροπή, πιο ομαλή λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Σύμφωνα με το νέο κύκλο δοκιμών WLTP οι εκπομπές CO2 είναι 46 g/km και η ηλεκτρική αυτονομία 45 km.

Η MITSUBISHI ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

Οι αλλαγές δεν σταματούν όμως εδώ. Η ισχύς της γεννήτριας αυξήθηκε κατά 10%, ομοίως και η απόδοση του πίσω ηλεκτρικού μοτέρ (95 ίππων). Η μπαταρία ιόντων λιθίου αυξήθηκε κατά 15% σε χωρητικότητα και κατά 10% σε ισχύ.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

Το Outlander PHEV είναι το πιο πετυχημένο εμπορικά plug-in hybrid SUV στην Ευρώπη και οι αναβαθμίσεις της νέας γενιάς αναμένεται να το διατηρήσουν στον ίδιο δρόμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...