Νέο σύστημα πολυμέσων για το Micra

Η νέα γενιά του NissanConnect προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας

  • -
  • -

Μία σειρά από υπηρεσίες, όπως φωνητικές εντολές και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση στους δρόμους προσφέρει το νέο NissanConnect με το οποίο εφοδιάζεται το Micra. Η νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων της Nissan υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Android Auto - Apple CarPlay και περιλαμβάνει πλοήγηση TomTom Premium.

Χάρη στο νέο NissanConnect ο οδηγός μπορεί να προγραμματίσει τη διαδρομή πριν φύγει από το σπίτι ή το γραφείο του. Το σύστημα πλοήγησης TomTom Premium Traffic προσφέρει συνεχείς ενημερώσεις για τις κυκλοφοριακές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο, γλιτώνοντας οδηγό και επιβάτες από καθυστερήσεις. Η σύνδεση με Android Auto και Apple CarPlay είναι στάνταρ στις εκδόσεις εξοπλισμού Acenta, N-Connecta, Tekna, ενώ το σύστημα πλοήγησης της TomTom στάνταρ στα επίπεδα N-Connecta, Tekna και προαιρετικό στο Acenta.

Διαθέσιμη στο Micra είναι πλέον και η τεχνολογία φωνητικών εντολών, με λειτουργίες όπως τηλεφωνικές κλήσεις, ανάγνωση γραπτών μηνυμάτων και έλεγχος του ηχοσυστήματος. Οι αλλαγές στο σουπερμίνι της Nissan περιλαμβάνουν επίσης νέα ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων, νέους διακόπτες στο τιμόνι και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...