Νέοι σταθμοί φόρτισης του δικτύου Φορτίζω

Λειτουργούν ήδη σε Αμαλιάδα και Κιλκίς

  • -
  • -
Νέοι σταθμοί φόρτισης του δικτύου Φορτίζω
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δύο νέους σταθμούς φόρτισης ενισχύθηκε το Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ. Ο πρώτος βρίσκεται στο πρατήριο καυσίμων ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Auto Gas στον κόμβο της εισόδου Αμαλιάδας (παραλία Κουρούτας & Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου) και μπορεί να εξυπηρετεί την ταυτόχρονη φόρτιση δύο ηλεκτρικών οχημάτων με ισχύ έως 22kW. Το πρατήριο ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Auto Gas αποτελεί το πρώτο σημείο στην Ηλεία όπου λειτουργεί υποδομή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο δεύτερος σταθμός φόρτισης, που τέθηκε σε λειτουργία τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, στο ξενοδοχείο ΕΥΡΙΔΙΚΗ. Ο σταθμός φόρτισης λειτουργεί στο parking του ξενοδοχείου και δίνει τη δυνατότητα φόρτισης σε όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ισχύ έως 22kW, ενώ παρέχει αναλυτική ενημέρωση στους χρήστες για την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσαν και την εμβέλεια που προσέθεσαν στο αυτοκίνητο τους μετά από κάθε συνεδρία φόρτισης.

Οι συνδρομητές και οι χρήστες του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες των σταθμών, είτε μέσω κάρτας συνδρομητή, είτε μέσω καρτών προπληρωμένου χρόνου και συνεδριών φόρτισης που μπορούν να προμηθεύονται από το επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε μέσω της Web εφαρμογής https://user.fortizo.gr και τη χρήση οποιασδήποτε χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.  Επίσης μέσω της εφαρμογής μπορούν να πραγματοποιούν κράτηση των σημείων φόρτισης, να εντοπίζουν το πλησιέστερο διαθέσιμο σταθμό, να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των συνεδριών φόρτισης, να ανατρέχουν σε στατιστικά των συνεδριών φόρτισης που έχουν πραγματοποιήσει κ.ά.

Εντός του επόμενου τριμήνου προγραμματίζεται η έναρξη λειτουργίας οκτώ νέων σημείων φόρτισης του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ σε διάφορες περιοχές της χώρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...