Προς πώληση το Defender του James Bond

Μακάρι να έπαιζε κάποιο ρόλο στην ταινία και το δικό μου αυτοκίνητο...

  • -
  • -

Το εντυπωσιακό Land Rover Defenfer SVX θα βγει την επόμενη εβδομάδα σε πλειστηριασμό στο Goodwood Festival of Speed. Το εν λόγω Defender κατασκευάστηκε από το τμήμα Special Vehicle Operations της Jaguar Land Rover για να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία ταινία του 007, το Spectre ή όπως τα μετράνε κάποιοι: στην 24η ταινία του James Bond. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το Defender, μιας και υπήρχαν άλλα 9, εκ των οποίων ένα είχε βγει σε πλειστηριασμό πριν από 12 μήνες.

Τα 10 Defender φέρουν ιδιαίτερες πινελιές από την SVO, ενώ πατάνε πάνω σε 37 ιντσών ελαστικά. Επίσης, εξοπλίζονται με ανάρτηση από την Bilstein, Recaro καθίσματα και roll cage. Παράλληλα, αναβαθμίστηκαν και οι κινητήρες των τετρακίνητων μοντέλων, μιας και ο πετρελαιοκινητήρας τους από 120 ίππους αποδίδουν 185 PS.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποια από τα δέκα Land Rover έχουν ακόμα κάποια σημάδια στο καπό τους, από τους κασκαντέρ της ταινίας, ενώ το συγκεκριμένο Defender διαθέτει μηχανικό χειρόφρενο. Η τιμή που θα αγγίξει εκτιμάται ότι θα είναι γύρω στα 300.000 ευρώ. Θα έδινα ευχαρίστως το αυτοκίνητό μου να παίξει έναν ρόλο στο επόμενο James Bond…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...