6 trendy T-Shirt με... special λογότυπα

Θέλεις να ξεχωρίζεις αυτό το καλοκαίρι;

  • -
  • -

BMW

Μέσα στο beat

Ένα ιδιαίτερο T-Shirt μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίζεις, όπου και να κυκλοφορήσεις. Το κοντομάνικο με λογότυπο «Μ» είναι για τους φαν της γερμανικής φίρμας ή ακόμα και τους ιδιοκτήτες. Το logo ξεχωρίζει επειδή είναι 3D και της χρωματικής του ιδιαιτερότητας.  Εκτός όμως από το Μ που βρίσκεται στο στέρνο, υπάρχει και μια μικρή «πλαστική» πινελιά στο πίσω μέρος με του T-Shirt. Προσφέρεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα και είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από βαμβάκι. Η τιμή του είναι 34,90 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις πατώντας ΕΔΩ.

 

Maserati

Κομψό και σε… προσφορά

Ένα χαλαρό και αεράτο T-Shirt από την μάρκα με σήμα την τρίαινα. Οι Ιταλοί έχουν μεγάλη έμπνευση όσον αφορά τη σχεδίαση των ρούχων κάτι που φαίνεται από το στιλάτο κοντομάνικο της Maserati. Το απαλό γκρι χρώμα δένει απόλυτα με τις λευκές λεπτομέρειες, ενώ το τσεπάκι ανεβάζει το επίπεδο κομψότητας. Αυτή την περίοδο, το ηλεκτρονικό μαγαζί της Maserati προσφέρει -40% στο συγκεκριμένο προϊόν. Η κατασκευή του είναι από 100% βαμβάκι και το κόστος απόκτησης είναι 28 ευρώ και η παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί από ΕΔΩ.

 

Abarth

Διακριτικός σκορπιός

To T-Shirt της φωτογραφίας είναι εμπνευσμένο από την αγωνιστική αύρα του 695 Biposto. Το racing t-shirt της Abarth δεν έχει τίποτα το κραυγαλέο επάνω του. Είναι σε μαύρο χρώμα με δύο μικρές λευκές γραμμές, που ξεκινούν από το ύψος του λαιμού και καταλήγουν στον καβάλο. Φυσικά, με πολύ διακριτικό τρόπο υπάρχει και το λογότυπο της εταιρείας, που δεν είναι άλλο από τον σκορπιό, ενώ στο πίσω μέρος και σε κόκκινο χρωματισμό αναγράφεται το «695 biposto». Είναι βαμβακερό και το κόστος του φτάνει τα 45 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής. Αν σε ενδιαφέρει μπορείτε να το παραγγείλεις πατώντας ΕΔΩ.

 

Audi

T-Shirt με… τετρακίνηση

Αν στο dressing code αναγράφεται casual modern ενδυμασία, τότε μπορείς εύκολα να παρευρεθείς στο event φορώντας αυτό το ανδρικό t-shirt. Εκτός από την ιδιαίτερη τεχνοτροπία, σε πρώτο πλάνο φαίνεται το σύστημα τετρακίνησης της Audi, που ονομάζεται «quattro». Το στιλάτο t-shirt ταιριάζει στους φαν της γερμανικής εταιρείας και όχι μόνο. Διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα και είναι 100% βαμβακερό. Το κόστος του «Audi quattro» t-shirt είναι 29 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις πατώντας ΕΔΩ.

 

Alfa Romeo

Στιλάτο Ντε Γκράντε

Ένα εντυπωσιακό t-shirt από την Alfa Romeo ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη σχεδίαση. Εκτός όμως από το τεραστίων διαστάσεων λογότυπο με το όνομα της μάρκας, που φαίνεται με την πρώτη ματιά, η σταδιακή αλλαγή χρώματος διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα κοντομάνικα. Επίσης, διαθέτει επιπλέον κόκκινη φόδρα στο σημείο του λαιμού και των μανικιών. Η τιμή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως αλμυρή μιας και είναι 76 ευρώ, χωρίς τα έξοδα αποστολής, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία η ποιότητα των υλικών είναι υψηλή. Για να την παραγγείλεις, πατάς ΕΔΩ.

 

Ferrari

Μπλουζάκι… ζωγραφιστό

Αυτό το κοντομάνικο μπλουζάκι φέρει με ιδιαίτερο «ζωγραφιστό» τρόπο το λογότυπο της Ferrari. Το τμήμα σχεδίασης του Maranello ασχολήθηκαν με το σκίτσο, ενώ έχει φτιαχτεί με ελαφρύ βαμβακερό ύφασμα, καθιστώντας την ιδανική για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Ταιριάζει απόλυτα με οποιοδήποτε χρώμα παντελονιού και να επιλέξεις, ενώ μπορεί να φορεθεί και με πιο Smart Casual ενδυμασία. Το t-shirt της Ferrari διατίθεται σε κόκκινη, μπλε, λευκή και μαύρη απόχρωση, ενώ η τιμή του είναι 68 ευρώ. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να την παραγγείλεις ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...