Η BMW παρέδωσε 18 i8 Roadster σε μια μέρα
Οι ιδιοκτήτες τους έχουν ήδη την κλειστή εκδοχή στο γκαράζ τους
- -
- -
Συνήθως οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κατασκευάζουν τα πρώτα αντίτυπά τους και τα τοποθετούν σε φορτηγά, τρένα, πλοία και αεροπλάνα. Όχι όμως η BMW! Τουλάχιστον όχι για το νέο της δημιούργημα. Η γερμανική φίρμα παρέδωσε 18 ολοκαίνουργια i8 Roadster μέσα σε μία μέρα στους τυχερούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι μάλιστα ήταν μέλη από τη λέσχη BMW i8. Οι 18 πελάτες παρέλαβαν τα νέα τους μοντέλα από τα κεντρικά της φίρμας, στο Μόναχο.
Τα 18 BMW i8 Roadster είναι αριθμημένα, όχι μόνο στο πλαίσιο της ειδική έκδοση First Edition, αλλά και ως τα πρώτα μοντέλα που παραδόθηκαν στη συγκεκριμένη "τελετή". Αξίζει να αναφερθεί ότι οι νέοι ιδιοκτήτες του ανοιχτού supercar, έχουν ήδη στην κατοχή τους την coupe εκδοχή του φουτουριστικού BMW i8.
Η ειδική έκδοση φέρει αρκετές στιλιστικές και ακουστικές αναβαθμίσεις, όπως -μεταξύ άλλων- είναι οι ματ carbon λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξελιγμένο ηχοσύστημα Harman Kardon. Οι ιδιοκτήτες ήρθαν από διάφορα μέρη του πλανήτη όπως είναι η Γερμανία, η Ελβετία, το Βέλγιο και η Σιγκαπούρη, ενώ έχουν στα πλάνα τους να οδηγήσουν μέχρι το Lake Como στην Ιταλία, όπου διοργανώνεται το Concorso d’Eleganza Villa d’Este.
Car news: Δες εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέραςΗ σούπερ γιαγιά – Πήρε πίσω στα 84 της, την αγαπημένη της PorscheΤι είναι η λειτουργία One Pedal που έχουν τα ηλεκτρικά - Που χρησιμεύειΟι δύο Ferrari που δάνεισε ο Leclerc στον Πρίγκιπα του Μονακό
































και στη συνέχεια 'Προσθήκη στην οθόνη αφετηρίας'