Τα Peugeot 5008 και Traveller VIP στην έκθεση East Med Yacht Show

Στην έκθεση για τον τουρισμό και τα γιοτ που διεξάγεται στη Μαρίνα της Ζέας

  • -
  • -
Τα Peugeot 5008 και Traveller VIP στην έκθεση East Med Yacht Show

H Peugeot Γκάλλο ΑΕ, σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, θα δώσει το «παρών» στο 17ο East Med Yacht Show, το οποίο φιλοξενείται στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, έως την Κυριακή 6 Μαΐου 2018. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του θαλάσσιου ελληνικού τουρισμού σε κορυφαίο διεθνή πόλο έλξης και κατ’ επέκταση, η ανάδυση νέων συνεργασιών και η διεύρυνση του κλάδου γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ PEUGEOT 5008

Με αφορμή αυτή την ευκαιρία, η Peugeot Γκάλλο Α.Ε. θα παρουσιάσει τα δύο νέα της λανσαρίσματα, το Peugeot 5008 και το Peugeot Traveller:

5008: To ολοκαίνουριο PEUGEOT 5008 φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των SUVs τόσο για την ευρυχωρία του όσο και την δυνατότητα 7θέσιας διάταξης καθισμάτων, αποτελεί δε τον νέο παίκτη στα premium μοντέλα της κατηγορίας του, χάρη στην απαράμιλλη άνεση και τη δυναμική σχεδίαση, την πρωτοποριακή και εξελιγμένη εσωτερική διάταξη PEUGEOT i-Cockpit®, τους διακεκριμένους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης και τον πλούσιο εξοπλισμό νέας τεχνολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ PEUGEOT TRAVELLER VIP

Traveller: Το νέο Peugeot Traveller αποτελεί σήμερα την πλέον ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία των μοντέλων που προσφέρουν πολυτελή μετακίνηση. Είναι ιδανικό για VIP μετακινήσεις ή μετακινήσεις προσωπικού μικρών επιχειρήσεων και ο επιβατικός του χώρος είναι απόλυτα προσαρμόσιμος στις σύγχρονες ανάγκες. Βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, η οποία διασφαλίζει κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στην έκθεση θα παρουσιασθεί η 7θέσια VIP έκδοση του μοντέλου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...